USB nejede
Re: USB nejede
no tka sem to nenasel ale uz to stahuju za pul hodky to mam jestli tu jeste budete tak napisu jestli to pomohlo
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
nejde to porad :(
-
- Pohlaví:
Pak mne napadá jen přeinstalovat USB z CD k desce - tedy google.
tk to bude trochu problem ale zkusim to najit on mi ten pomatenec taky uz musel reinstalovat sitovy karty ale to je dyl protoze nejel internet
ja ty ovladace nemuzu nikde najit ta deska se uz neprodava nemuze to byt treba ze bych reinstaloval celej windows ? ale to asi ne co ? on mi totiz onehda menil tu desku a nepreinstaloval to uz si nepamatuju co sem mel za desku ale taky MSi nejakou ale lepsi 

- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel jsem najít ty ovladače na stránkách výrobce ale tam nikde nejso je jsem narazil na toto tak v těch kolonkách naklikáš co máš a třeba to něco najde.
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
dik je to tam ale nevim kterej ten ovladac mam stahout asi ten system co ? http://global.msi.eu/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1572
jo pokud máš jeden ze jmenovaných chipsetů
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
tak sem nainstaloval par tech oovladacu an ic USB porad nejedou myslite ze mam reinstal windows ?
ne to je poslední možnost, tak teď zkus ty drivery odebrat a projet CCleanerem PC a znovu nainstalovat, to musí fungovat přece kůli takové blbosti nebudeš dělat reinstal
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Zpět na “Problémy s hardwarem”