asi pred trema prispevkama sem psal, ze na CD-R de vypalovat v pohode
* odebral sem vsecky virtualky a ani tka to nefacha, nemuze byt pricina ze pocitac si mysli ze je to CD mechanika misto DVD mechaniky ?
Chyba mechaniky Vyřešeno
Re: Chyba mechaniky
Odebrat virtuálky nestačí (jestli tím myslíš odinstalaci programu), nejdříve se musí dát počet virtuálních mechanik na 0 a až teprve potom odinstalovat software. Občas to sebere ovladače i na skutečné mechaniky a mechaniky zmizí ze systému, prostě bordel ...
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
udelal sem to podle posledniho navodu a porad nic, neni nejaka chyba treba v biosu ?
nemuze to blokovat Host Adapter (atapi) ?
ted sem skousel DVD+R, DVD-R a CD-R na dvou pc a na jednom notebooku, vsude mi de vypalovat jen na CD-R, a vsude mam nainstalovany Daemon Tools, ale tim to byt nemuze, protoze sem to na tomto pc odebral vsecky virtualyk a odinstaloval a porad stejna situace a kdyz sem kamosovi dal dve DVD-R, tak mi nato v poho vypalil hru a to ma ohodne starsi pc nez ja, a tez ma nainstalovany daemon tools tak uz fakt nevim
nemuze to blokovat Host Adapter (atapi) ?
ted sem skousel DVD+R, DVD-R a CD-R na dvou pc a na jednom notebooku, vsude mi de vypalovat jen na CD-R, a vsude mam nainstalovany Daemon Tools, ale tim to byt nemuze, protoze sem to na tomto pc odebral vsecky virtualyk a odinstaloval a porad stejna situace a kdyz sem kamosovi dal dve DVD-R, tak mi nato v poho vypalil hru a to ma ohodne starsi pc nez ja, a tez ma nainstalovany daemon tools tak uz fakt nevim
Naposledy upravil(a) Linas dne 01 led 2011 22:02, celkem upraveno 1 x.
Já se zase divím tobě, protože jen tak veřejně si tu napsat, že si pálíš Mafii 2 je o hubu, protože se to sleduje a zítra nebo pozítří u vás může někdo vyrazit dveře a ...
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
at vyrazi ty divka uz sem vyhodil a hru z pc smazal protoze sem ji dohral a stejne mi kazde pul h padala grafika
a radu teda uz zadnu nemas ?, a chtel sem se zeptat, jestli by novekoupena mechanika pomohla, nebo by to bylo porad to same ?
a radu teda uz zadnu nemas ?, a chtel sem se zeptat, jestli by novekoupena mechanika pomohla, nebo by to bylo porad to same ?
Ta v notebooku je reklamovatelná ...
Těžko říct, musel bys hodit nový čistý OS, abys měl jistotu ... ale klidně mohla odejít DVD vypalovací hlava.
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
musel bych formatovat disk nebo ne?, vadilo by kdybych ponechal na disku tento OS a este tam hodil Windows 98 (treba) natem to skusil a pak ho odstranil ?
Nevadilo by to, radši bych tam šoupl druhý XP nebo na čem jedeš.
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nainstaloval sem Windows XP SP3 CZ na druhej diskovy oddil a porad ta stejna situace, vypucim si od kamosa z prodejny mechanikua vyzkusim ju, kdyz bude porad stejna situace, preinstaluju OS (s naformatovanim disku) a popripade si tu mechaniku kupim.
Tak to vypadá na hardware.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3279
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7693
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 1165
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10195
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3963
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”