Modré smrti + sekání myši pomalé pc. Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Modré smrti + sekání myši pomalé pc.
Tak vyvrtej a vypiluj díru na vypínač, to nemůže být až takový problém. Pokud máš jiný zdroj zkus ho připojit zda zmizí to chrastění, zkus zjistit co to dělá, jestli třeba není jen vadný některý ventilátor. Pokud je to starší HW jakože asi je W7 nemusí mít příslušné ovladače chipsetu, ponechal bych XP...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Modré smrti + sekání myši pomalé pc.
Ne, ne ovladače mám!!! A to chrastění dělá nový disk, hele nainstaloval jsem win. 7, všechno v pohodě. Nainstaloval jsem ovladače na všechno. Ukazovalo to procesor atd... pustim to příští den a Procesor: Není k dispozici Ram: Není k dispozici. Když pustím program Speccy tak ten program spadne, protože nerozpozná. Funkuje pouze program CPU-Z. Jinak nic nerozpozná co mám za procesor a za ramku což mi dělá starosti.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Říj 2011 21:21) ---
No asi ti došel dech
,ale je to v čoudu snad to bude pádný důvod na reklamci.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Říj 2011 21:21) ---
El Diablo píše:Tak vyvrtej a vypiluj díru na vypínač, to nemůže být až takový problém. Pokud máš jiný zdroj zkus ho připojit zda zmizí to chrastění, zkus zjistit co to dělá, jestli třeba není jen vadný některý ventilátor. Pokud je to starší HW jakože asi je W7 nemusí mít příslušné ovladače chipsetu, ponechal bych XP...
No asi ti došel dech

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2566
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
- 1
- 3175
-
od Mety
15 úno 2025 09:57
-
- 1
- 1486
-
od petr22
21 lis 2024 11:41
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3701
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”