PC neuvěřitelně hučí
Re: PC neuvěřitelně hučí
Existuje, můžeš stáhnout otáčky větráku, ale vzhledem k tomu že už teď se ti procesor přehřívá, tak by si ho tím dodělal.
Just Fucking Google It!
no z mé zkušenosti intelácký desky(starší tipy) nepodporujou manuální ovládání větráků. takže vidím 2 možnosti buď se s tim smiř nebo kup větrák a udělěj to co navrhoval Tux
EDIT:eště jedna mě napadla našetři pár šupů a sestav nové pc
p.s nanýst teplovodivou pastu není žádnej problém.
EDIT:eště jedna mě napadla našetři pár šupů a sestav nové pc
p.s nanýst teplovodivou pastu není žádnej problém.
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
Vytáhni napájecí konektor od větráku chladiče CPU a na chvilku PC zapni. Pokud nebude hučet, přišel jsi na závadu a stačí vyměnit větrák CPU (což je problém, protože na tenhle chladič originál neseženeš). Takže pak vyměnit celý chladič za tichý!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Když nepůjdou stáhnout softwarově, tak stačí rezistor, a nebo nějakej ovládací panel s potenciometrem.
Just Fucking Google It!
A už se CPU peče a peče!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Otevři počítač a všechno vyčisti, Chladiče, vrtule atd. - nepoužívej vysavač ale třeba nějaký školní šteteček a stlačený plyn. Pak dej novou pastu na CPU a vše pojede jak má!
To bych netvrdil, tyhle fany hučej pořád, a pokud ve skříni neudělá pořádnej průvan, tak to tak bude muset nechat.
Jak jsem psal, pořešit airflow, a podle teplot stáhnout otáčky větráku, buď softwarově, a jestli to nepůjde tak hardwarově.
Jak jsem psal, pořešit airflow, a podle teplot stáhnout otáčky větráku, buď softwarově, a jestli to nepůjde tak hardwarově.
Just Fucking Google It!
Udělej to jak ti řikají ostatní, nanes pastu a zkus to. Pak kdyžtak udělej airflow 120mm větrák do předu a 120 dozadu
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Zpět na “Problémy s hardwarem”