nefunguje ani jeden USB port Vyřešeno
Re: nefunguje ani jeden USB port
Sleduju toto vlákno trošku z povzdálí a zatím mě zaráží, že se nikdo nezamyslel nad vznikem té závady. Myslíte, že ovladače někam "utekly"? Tomu nevěřím. Za mě se přikláním k vzniku HW závady - odešel USB řadič nebo jeho obě napájecí sběrnice, což je pro Tebe bohužel značně nepříjemné a i servis si s tím poradí jen výměnou základní desky.
Další, podle mě ale málo pravděpodobnou příčinou by mohl nějaký implantovaný červ, který znemožní činnost USB.
V ovladačích USB, resp. chipsetu bych to po všem, cos vyzkoušela, už nehledal
Další, podle mě ale málo pravděpodobnou příčinou by mohl nějaký implantovaný červ, který znemožní činnost USB.
V ovladačích USB, resp. chipsetu bych to po všem, cos vyzkoušela, už nehledal

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Že je to HW závada mne pochopitelně napadlo, ale nejprve bylo třeba vyloučit vadné ovladače. Když už jsou ovladače jiné nainstalované, pak se lehko soudí že je to HW závada. 

2BS: promiň, ale
Myslíte, že ovladače někam "utekly"?

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
To já nevím jestli ovladače utíkaj, ale mnohokrát jsem je viděl poškozené a nefunkční. Stane se to třeba když zřízení pracuje a restartuje se PC, vypnou proud a podobně. 

To ano, ale tohle není ten případ. Myslím, že na 90% je příslušný HW v čudu.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak píše Blue Spirit, nejprve je třeba vyloučit snadněji opravitelné příčiny (softwarového rázu) a nepůjde-li to, pak je pravděpodobně chyba v hardwaru. Setkal jsem se mnohokrát s uživateli, kteří podobné problémy vyřešili právě aktualizací ovladačů.
Každopádně HW chybu nevylučuji, je to dost možné.
Každopádně HW chybu nevylučuji, je to dost možné.
Takže je to HW chyba a oprava by mě vyšla na 9 tisíc. V servisu se divili, že mi vůbec funguje klávesnice a touchpad. Takže budu mít letos asi hezký Vánoce:o)
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2012 11:18) ---
Díky za všechny názory a za pomoc.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2012 11:18) ---
Díky za všechny názory a za pomoc.
-
- Pohlaví:
To je hloupé, ale i to se stává. Tak to zde označ jako vyřešené!
Pokud jiz neni v zaruce, muzes zakoupit i externi radic USB portu, znatelne levneji (do petikila USB2 ci zrovna USB3).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Do toho bych asi nešel vzhledem k varování ze servisu. Fakt je, že to může o nějaký čas prodloužit funkčnost ntb.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3739
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3288
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1714
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5995
-
od Atjov1
03 čer 2025 14:53
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4785
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”