PC se vrátil z reklamace-seká se Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: PC se vrátil z reklamace-seká se
No zkus to. Já nevím co s tím tropíš. No zkus to.
Takže teď to tam zase není. Hele díky za pomoc, ale ja fakt nevím. Hodím to zítra na reklamaci. Když se ani do biosu nejde dostat. Ted když zmáčknu esc tak to pise uplne neco jineho. Ale o biosu vubec nic.
-
- Pohlaví:
To se neumíš dostat do Biosu, nemáš manuál? Když to zapneš je zpravidla na monitoru výběr. A když tam není tak většinou finguje Delete, ale ihned po zapnutí.
Manual nemam. Tady žadnej výber neni. Delete funguje. Ale to mi nabehne ten prvni screen co sem upnul
-
- Pohlaví:
Ten je v pohodě. Dej tam ještš to CD a restartuj, jestli nenaběhne ta kontrola RAM
Nenaběhla. Necháme to být. Děkuji za ochotu a trpělivost. Zítra to hodím na reklamaci. Nechám topic otevřený a dám vědět, jak to dopadlo. Jinak, co jim mám zhruba říct?
-
- Pohlaví:
To ti neporadím, protože to že se něco seká mi na reklamaci moc nepřide. Můžeš zkusit jim namluvit že máš asi vadnou RAM, což ale nemusí být pravda. Uvidíš. Záleží na jejich ochotě.
to zkusím. JDe o to, že dřív PC šlapal úplně v pohodě. Přišel mi z reklamace a seká se. Tak já dám pak vědět. Ještě jednou díky
Tak dnes jsem po telefonu s technikem z HP dal PC dohromady. Pomohl až reinstal Windowsu. Prý nějaké špatné registry... Pokud se chcete někdo na něco zeptat, tak to nechávám otevřené do večera. Pak loocknu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 25850
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 23:35
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9290
-
od MichaelSR
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 02:03
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”