No to je otázkou, zdali by s nimi šlo pracovat, to bude podle toho, co se s HDD stane.
No budu doufat, že se nic nestane a budu se co nejdříve snažit dostat větráčky do skříně.
O kolik to tak může snížit teplotu HDD?
Hlučný HDD a chyby
Re: Hlučný HDD a chyby
Chtěl jsem se ještě zeptat, chvíli jsem sledoval kontrolku HDD a hluk, který se mi nelíbí.
Zjistil jsem, že hluk je klidně slyšet i když kontrolka nesvítí a pak se třeba po 2 vteřinách rozsvítí.
Je možné, že je HDD špatně uchycen (povolené šroubky) a proto je najednou tak hlučný?
Další čeho jsem si všiml je, že dříve jsem využíval třeba 80 % RAM, teď při stejném využívání jsem maximálně na 33%. Je tedy možné, že z nějakého důvodu PC vše ukládá na HDD místo do paměti RAM? Počítač jsem nijak neotvíral ani se nijak nezměnili parametry, které ukazuje systém.
Děkuji za rady.
Zjistil jsem, že hluk je klidně slyšet i když kontrolka nesvítí a pak se třeba po 2 vteřinách rozsvítí.
Je možné, že je HDD špatně uchycen (povolené šroubky) a proto je najednou tak hlučný?
Další čeho jsem si všiml je, že dříve jsem využíval třeba 80 % RAM, teď při stejném využívání jsem maximálně na 33%. Je tedy možné, že z nějakého důvodu PC vše ukládá na HDD místo do paměti RAM? Počítač jsem nijak neotvíral ani se nijak nezměnili parametry, které ukazuje systém.
Děkuji za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5531
-
od second32
Zobrazit poslední příspěvek