Restartovavani pocitace- [Vyřešeno] Vyřešeno
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
zao píše:no HDD ti docela hřeje a esi to máš tak dlouhodobě tak ti možná odchází
HDD od WD vždycky pěkně topily,měl jsem a mám pokaždé HDD od WD a teploty HDD byly vždy nejvyšší ze všech komponent,já mám na tomto HDD (v podpisu) stále teplotu v klidu v rozmezí 38-42 stupňů.Takže tu teplotu HDD bych nějak neřešil.PS:HDD které jsem měl,nebo nyní mám jsou podle všech dostupných testů(HDD HEALT,HD TUNE)naprosto v pořádku.

► Zobrazit spoiler
jkmaxfli píše:zao píše:no HDD ti docela hřeje a esi to máš tak dlouhodobě tak ti možná odchází
HDD od WD vždycky pěkně topily,měl jsem a mám pokaždé HDD od WD a teploty HDD byly vždy nejvyšší ze všech komponent,já mám na tomto HDD (v podpisu) stále teplotu v klidu v rozmezí 38-42 stupňů.Takže tu teplotu HDD bych nějak neřešil.PS:HDD které jsem měl,nebo nyní mám jsou podle všech dostupných testů(HDD HEALT,HD TUNE)naprosto v pořádku.
jkmaxfli:je možné že od HDD od WD topí nejvíce a možná že bych souhlasil s tím že 38-42 C je celkem v normě,ale téměř nevytížený HDD s průměrnou teplotou 51 C se mi zdá moc.I tak se mi,ale nezdá že to bude jen tím,taky se mu prý roztekly elektrolity..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Andre - pokud odpovídáš na bezprostředně předcházející příspěvek je zbytečné jej citovat a dále pokud za Tvým příspěvkem není další, můžeš jej doplnit a ne psát nový (pokud tak nelovíš další body) - viz Upravit. Jinak to jen natahuje a znepřehledňuje orientaci při čtení. Jinak moje poznámka v předchozím příspěvku se vztahovala na to, že tazatel uvedl info o zařízení hned v prvém příspěvku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- salveq
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak tech elektrolitu bo co to je byla vyhorena pulka, ted mi to vyucenej eletrikar spravuje, a vzal si i zdroj na premereni a po pripade opravu, myslim ze to bylo prave tim, bud se ten zdroj opravi, a nebo cekam mesic nez budou penize na novej, pak napisu jak to dopadlo ijnak nwm jestli sem to sem psal, ale zkousel sem starou grafiku a problem se neviresil, takze sem vlasne rad ze to neni tim. Za par dnu, nebo asi za 3-4tejdny sem napisu jak to dopadlo, jen doufam ze se nemusi kupovat nove ZD, jinak musim koupit i novej procesor a na to bych cekal docela dost dlouho.
Dekuji zatim za rady, pak napisu, jak to dopadlo.
Dekuji zatim za rady, pak napisu, jak to dopadlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2357
-
od ComputerAsylum
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 16:35