Restartovavani pocitace- [Vyřešeno] Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Andre
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Andre » 16 led 2008 17:06

Jo všiml jsem si toho a co původní GF??Elektronika je velice zrádná věc a to co by si někdy nečekal,tak to je někdy fakt..

Reklama
Andre
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Andre » 16 led 2008 17:08

Ještě mě napadá kde jsou ty elektrolity(a jsou nafouknuté a nebo spálené)?Myslím na jakém místě Základky?

salveq
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod salveq » 16 led 2008 17:22

rikal sem, mel sem MX 440

Ty kondiky sou nafoukle , a vypada to jako by z nich vyteklo neco s rezavou barvou... neco jako chemikalie.

Necham je vymenit, svagr je eletrikar...

Andre
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Andre » 16 led 2008 17:33

No jo to je elekrolit..Tak to nevim,podívej se jestli ti nepoškodil lakovanou vrstvu ZD.

Andre
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Andre » 16 led 2008 17:38

Ta 128 bit zběrnice je na GF což by nemělo vadit i když to není ideální..Jsi si jistý že si nic nepřehlédl..Jo a ještě něco.Máš tu původi GF?Pok ano zasuň ji zpět do AGP slotu a uvidíš..

salveq
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod salveq » 16 led 2008 19:02

neni spatnej napad, zkusim ovladace na to abych zjistil jestli to bude padat davat nemusim ne? jen zakazu ty stary, tak az dokecam s moji holkou na ICQ, tak to hned udelam.

Andre
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Andre » 17 led 2008 13:52

Nevím jak to máš provedené,ale skusil bych obojí..

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 17 led 2008 15:52

zao píše:no HDD ti docela hřeje a esi to máš tak dlouhodobě tak ti možná odchází

HDD od WD vždycky pěkně topily,měl jsem a mám pokaždé HDD od WD a teploty HDD byly vždy nejvyšší ze všech komponent,já mám na tomto HDD (v podpisu) stále teplotu v klidu v rozmezí 38-42 stupňů.Takže tu teplotu HDD bych nějak neřešil.PS:HDD které jsem měl,nebo nyní mám jsou podle všech dostupných testů(HDD HEALT,HD TUNE)naprosto v pořádku. :bigups:
► Zobrazit spoiler

Andre
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Andre » 17 led 2008 16:43

jkmaxfli píše:
zao píše:no HDD ti docela hřeje a esi to máš tak dlouhodobě tak ti možná odchází

HDD od WD vždycky pěkně topily,měl jsem a mám pokaždé HDD od WD a teploty HDD byly vždy nejvyšší ze všech komponent,já mám na tomto HDD (v podpisu) stále teplotu v klidu v rozmezí 38-42 stupňů.Takže tu teplotu HDD bych nějak neřešil.PS:HDD které jsem měl,nebo nyní mám jsou podle všech dostupných testů(HDD HEALT,HD TUNE)naprosto v pořádku. :bigups:

jkmaxfli:je možné že od HDD od WD topí nejvíce a možná že bych souhlasil s tím že 38-42 C je celkem v normě,ale téměř nevytížený HDD s průměrnou teplotou 51 C se mi zdá moc.I tak se mi,ale nezdá že to bude jen tím,taky se mu prý roztekly elektrolity..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 17 led 2008 17:10

Andre - pokud odpovídáš na bezprostředně předcházející příspěvek je zbytečné jej citovat a dále pokud za Tvým příspěvkem není další, můžeš jej doplnit a ne psát nový (pokud tak nelovíš další body) - viz Upravit. Jinak to jen natahuje a znepřehledňuje orientaci při čtení. Jinak moje poznámka v předchozím příspěvku se vztahovala na to, že tazatel uvedl info o zařízení hned v prvém příspěvku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Andre
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Andre » 17 led 2008 19:04

Hele tak aby nebyl nějaký omyl,já tady nejsem k vůli nějakým bodům,ale k vůli tomu ať můžu radit lidem co mají nějaký problém..Jen jsem chtěl,aby člověk,který má problém věděl o čem píšu..

salveq
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod salveq » 18 led 2008 20:20

tak tech elektrolitu bo co to je byla vyhorena pulka, ted mi to vyucenej eletrikar spravuje, a vzal si i zdroj na premereni a po pripade opravu, myslim ze to bylo prave tim, bud se ten zdroj opravi, a nebo cekam mesic nez budou penize na novej, pak napisu jak to dopadlo ijnak nwm jestli sem to sem psal, ale zkousel sem starou grafiku a problem se neviresil, takze sem vlasne rad ze to neni tim. Za par dnu, nebo asi za 3-4tejdny sem napisu jak to dopadlo, jen doufam ze se nemusi kupovat nove ZD, jinak musim koupit i novej procesor a na to bych cekal docela dost dlouho.

Dekuji zatim za rady, pak napisu, jak to dopadlo.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”