Problem s CPU AMDsempron 3000+
Nějak si pročítám toto vláknu a něco mi pořád uniká. Řeší se tu záhada změny CPU ze Semprona na jeho předchůdce? Nebo už se to vyřešilo a teď se tu řeší taktování?
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle toho obrázku máš asi původní nastavení podle spodního obrázku hned zprava od kraje (default) - posuvníky jsou všechny nastaveny na ON. Zkus nastavení podle druhého nastavení zprava dole - a to: 1 na stav na On, 2 na OFF, 3 na ON, 4 na OFF a 5 na ON. (nastavuje se to tím "šoupátkem"). POZOR na orientaci ať nastavuješ správné polohy!! Na jakém kmitočtu má běhat procesor a je vidět v Biosu jaký je nastaven násobič?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pernee44 píše:Ale počkat...dyt athlon je lepčí než sempron ne? co tu vlastně řešíš?
V tomto případě nesouhlasím

Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
a díval ses předtím v nějakým programu esi je to opravdu sempron nebo si se teď kouk co máš za cpu zjistil že máš athlona ale v papírech máš semprona??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Koukal sem i pres program a ty mi taky ukazujou athlon ale pride mi ze je to cim dal horsi predevcirem sem preinstaloval OS a je to horsi nez pred tim kdyz pustim hru nebo nejkay media tak to je cajk ale strasne pomalu to nabiha hruza nez mi nabehne tento pocitac se neda uz sem stoho nestastnej fakt uz nevim a na novej nemam takze jak to tak vypada tak sem v haji skuste nekdo pls nec vymyslet cokoli co by mi mohlo pomoct a trochu ho zrychlilo
Život bez počítače není život
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14475
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 10:54
-
-
- 4
- 3378
-
od lukas222