Odstínění myši od statické elektřiny Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odstínění myši od statické elektřiny
Jako, ten stříbrný kus sřejmě plast bude ale buď máš pravdu, a nějakým způsobem stejn vodí, což bych ale mohl dostávat výboje po celé jeho délce a na straně myši také a nebo jak je tam možná kdyt myši zeslabený a bůhví co je podtím to propustí výboje právě jen v tomto bodu. No nevím každopádně jsem se koukal na spodek myši a nikde žádný šrouber takže nevím, jestli se do ní vůbec dostanu...
Šroubky jsou pod kluznýma plochama. Problém je v tom, že jak je odlepíš, tak už nikdy nebudou držet jako dřív.
Just Fucking Google It!
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno super, pár dnů zpátky jsem čistil dvě myši a ani jedna to tak neměla... Takže myš je prostě vyjímečná po všech směrech 

..
Naposledy upravil(a) LaB dne 04 dub 2013 11:27, celkem upraveno 1 x.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pro pán bůh. Podívali jste se, kolik stránek má tato diskuse a kam se posunula? Jistě se shodneme, že vzduch je daleko horší izolant, než plast. Pak jistě není divu, že výboj přeskočí proti prvnímu možnému svodu, cestou nejmenšího odporu. Jen tak mezi námi, elektrický proud se vždy snaží jít cestou nejmenšího odporu, proto se tam valí větší proud, kde je odpor větší, moc to neteče. Zatím se zde většinou řeší jen bláboly a teoretické nesmysly.
-Změřil jsi napětí mezi zemním kolíkem zásuvky a radiátorem topení?!
-Co máš za podložku na stole?!
-Jaký máš koberec, nebo vůbec, co je na podlaze?!
-Kolik drátů jde do zásuvky ve zdi, dva nebo tři?!
-Jakou máš prodlužovačku? Má dva nebo tři dráty?!
-Co máš na sobě?! Míněny jsou samozřejmě materiály.
-Když si vezmeš notes do jiné lokality, tluče tě také?
Drtivá většina těchto otázek již byla napsána na různých místech debaty, ale stále víme JEN to, že tě tluče statika přes jedno místo na myši...
Tazateli: odpověz prosím na otázky
Rádcové: vstupujte do debaty jen pokud dané problematice opravdu rozumíte a odpusťte si zvratky mimo mísu...
Děkuji
-Změřil jsi napětí mezi zemním kolíkem zásuvky a radiátorem topení?!
-Co máš za podložku na stole?!
-Jaký máš koberec, nebo vůbec, co je na podlaze?!
-Kolik drátů jde do zásuvky ve zdi, dva nebo tři?!
-Jakou máš prodlužovačku? Má dva nebo tři dráty?!
-Co máš na sobě?! Míněny jsou samozřejmě materiály.
-Když si vezmeš notes do jiné lokality, tluče tě také?
Drtivá většina těchto otázek již byla napsána na různých místech debaty, ale stále víme JEN to, že tě tluče statika přes jedno místo na myši...

Tazateli: odpověz prosím na otázky
Rádcové: vstupujte do debaty jen pokud dané problematice opravdu rozumíte a odpusťte si zvratky mimo mísu...
Děkuji
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Karlosi díky, velmi dobře shrnuto.
A jelikož jsem již zde řekl asi vše, co jsem z hlavy k věci vydoloval a bohužel v emocích možná přidal i nějaký ten zvratek, v tomto vlákně definitivně končím. Zajímá mě pouze, jakým způsobem Funstorm007 problém vyřeší.
A jelikož jsem již zde řekl asi vše, co jsem z hlavy k věci vydoloval a bohužel v emocích možná přidal i nějaký ten zvratek, v tomto vlákně definitivně končím. Zajímá mě pouze, jakým způsobem Funstorm007 problém vyřeší.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
to karlos:
to ostatní - prosil bych ty, co nemají zkoušku z vyhlášky 50, a to minimálně §6, aby se nevyjadřovali k instalaci silnoproudé sítě.
A protože funstorm nereaguje na žádné rady, mělo by se téma uzamknout.

to ostatní - prosil bych ty, co nemají zkoušku z vyhlášky 50, a to minimálně §6, aby se nevyjadřovali k instalaci silnoproudé sítě.
A protože funstorm nereaguje na žádné rady, mělo by se téma uzamknout.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2ITCrowd: Sice jsem řekl, že tu končím, ale na tohle nemohu nereagovat. Pokud Tvůj požadavek na zkoušku z vyhlášky 50 aplikuji na celou šířku fóra, přestane fórum fungovat, protože všichni, kteří budou chtít nějak poradit, budou muset mít příslušná školení v příslušném oboru. Vím, trochu přeháním, ale Tvůj požadavek je přehnaný na druhou stranu. Myslím si, že u silnoproudu vždy stačí upozornění "Pokud seš amatér a laik a nic o tom nevíš, nerýpej se v tom, pokud o tom něco víš, pak se rýpej jen na vlastní nebezpečí." A myslím, že v tom silnoproudu se tu obvykle jedná o trochu teoretické debaty, protože prakticky všichni zúčastnění víme, co těch "220" (dneska 230) umí!
Téma bych zatím nezamykal, zajímá mě řešení, nebo spíše skutečná příčina Funstormových potíží.
Téma bych zatím nezamykal, zajímá mě řešení, nebo spíše skutečná příčina Funstormových potíží.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
..
Naposledy upravil(a) LaB dne 04 dub 2013 11:26, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
A to je právě ono. Tohle fórum je odborně zaměřeno na problémy s počítači, což souvisí s elektronikou, potažmo s elektřinou. A protože je zaměřeno odborně, tak by měli radit odborníci. A nikoli hlupáci jako např. LaB, který kdyby si alespoň něco našel, tak by věděl, že na zkoušku §6 vyhlášky 50 je nutno mít elektrotechnické vzdělání a minimálně rok praxe na elektrických zařízeních. Tudíž nejde o žádné školení...
A už jsem tu psal víckrát, že si vážím tohoto fóra pro jeho vysokou odbornost a tudíž reaguji na každého neodborníka tak jak reaguji. Kromě toho jsem požadavek na odbornost žádal zdvořile a slušně, ale jak říkávala bábi - trefená husa kýhne.
A už jsem tu psal víckrát, že si vážím tohoto fóra pro jeho vysokou odbornost a tudíž reaguji na každého neodborníka tak jak reaguji. Kromě toho jsem požadavek na odbornost žádal zdvořile a slušně, ale jak říkávala bábi - trefená husa kýhne.
Já, označen jako hlupák, se veličenstvu ITCrowd tímto velice omlouvám, že ho má tupost a hloupost rozhořčila. Možná se chovám hloupě, rozhodně ne arogantně.
A pokud to nebude pod úroveň tvých vědomostí a přečteš si můj předposlední příspěvek zjistíš, že jsem nikde nenapsal, že 50ka je školení.
Přeji Ti, ať se ve Tvém okolí vyskytuje co nejméně tupců, jako jsem já, ale pouze vzdělanci na Tvé mentální úrovni.
Ostatním se omlouvám, že to do tohoto vlákna nepatří, ale nedalo mi to.
A pokud to nebude pod úroveň tvých vědomostí a přečteš si můj předposlední příspěvek zjistíš, že jsem nikde nenapsal, že 50ka je školení.
Přeji Ti, ať se ve Tvém okolí vyskytuje co nejméně tupců, jako jsem já, ale pouze vzdělanci na Tvé mentální úrovni.
Ostatním se omlouvám, že to do tohoto vlákna nepatří, ale nedalo mi to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1514
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41