Dobrý večer,
Mám vcelku velký problém a nevím si s tím rady.
Bratrovi jsem dával do počítače novou grafiku a zdroj,jenže po tom co jsem to tam dal,tak nemužu nic rozjet.
Jedná se o sestavu Acer.
Grafiku jsem koupil AMD Radeon 6570,vím že žádná extra karta to není ale bratrovi postačí.
No problém je v tom,že po tom co jsem ji tam dal a chtěl jsem z Cdčka nainstalovat ovladače,tak u konce instalování zamrzne,naskočí modré podbarvení s nějakou chybou. Když se to restartuje,píše mi to,že pc byl neočekávaně vypnut. Když chci spustit nějakou hru,píše mi to samozřejmě že nemám nainstalované ovladače ke grafické kartě,či mám zastarale ovladače.
Poradíte prosím co s tím? Děkuji moc
Nedaří se instalovat ovladač k nové GK Vyřešeno
Nedaří se instalovat ovladač k nové GK
Naposledy upravil(a) Ltb dne 03 led 2013 10:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Hlášení chyby
Zo stránky AMD stiahni nové ovládače.
link na stránku:http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
link na stránku:http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
A tu chybu,když to vyskočí v modrém podbarvení to taky vyřeší? Děkuji 

- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
To je BSOD. Obsah složky Windows/Minidump sem hoď pomocí leteckaposta.cz
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Především sem pokud možno dej screen té chyby (BSOD?). Pokud nejde udělat screen, alespoň sem správně opiš hlášení té chyby včetně případných číselných sekvencí.
Tu chybu to nevyřeší - k jednomu z předešlých příspěvků!
Tu chybu to nevyřeší - k jednomu z předešlých příspěvků!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dobře jdu na to,za chvilku to sem hodím
-
- Pohlaví:
Jsi si jistý že ty ovladače jsou pro systém který je v PC? Zkus to v Nouzovém režimu.
No jelikož mi nejde na tom pc ani nahodit net,tak to tu musím opsat,Když jsem otevřel složku Minidump,tak tam byly 4 soubory.
1 Mini 010213-01.DMP
2. Mini 010213-02 DMP
3. Mini 010213-03 DMP
4. Mini 010213-04 DMP
Nic víc tam není. Ke všemu jak se to seklo,po chvíli tam naskočilo Ovladač zobrazení AMdkmDaP přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven. Screen neudělám,nejde to. ke všemu když tam připojím flashku či mobil,nenačte se,pořád instaluje softwer ale nic .
1 Mini 010213-01.DMP
2. Mini 010213-02 DMP
3. Mini 010213-03 DMP
4. Mini 010213-04 DMP
Nic víc tam není. Ke všemu jak se to seklo,po chvíli tam naskočilo Ovladač zobrazení AMdkmDaP přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven. Screen neudělám,nejde to. ke všemu když tam připojím flashku či mobil,nenačte se,pořád instaluje softwer ale nic .
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Informoval jsem o Tvých potížích MiliNesse, zkus sem vlézt kolem půlnoci, když tam nic nebude, tak se koukni ráno, měl by Ti nějak umět pomoci. Bylo by to v tomhle Tvém vláknu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Super,o půlnoci se sem asi nedostanu,takže až zítra,problém je v tom,že k řešení asi bude potřeba internet i na tom pc ne? Jenže nevím proč,ale nejdem mi tam nainstalovat ani modem k internetu,na pc prostě v tuhle chvíli nejde skoro nic takže nevím no
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2013 21:22) ---
No zítra si ještě přivezu druhý monitor,abych to aspoň tak mohl nějak dělat,takhle to nejde,když na tom nejde spustit net. Zatím moc děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2013 21:22) ---
No zítra si ještě přivezu druhý monitor,abych to aspoň tak mohl nějak dělat,takhle to nejde,když na tom nejde spustit net. Zatím moc děkuji
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Internet ke komunikaci s MiliNessem přes PC-help určitě budeš potřebovat, ale stačí na jiném PC. Myslím, že Ti poradí docela fundovaně, hlavně když mu podrobně popíšeš své problémy. Počkej, až se Ti ozve.
Dobře,určitě sestavím si tu i ten druhý pc a nějak to tu dám dohromady snad,zkusím si i pohrát nějak s internetem,ale silně pochybuju,nejde vůbec nic.
Když při instalování ovladačů,vlastně z Cdčka co bylo u karty,tak se instalování kousne,skočí tam právě ta chyba,restartuje se počítač a pak už nejde nic,vždy se rozhodí i nastavení rozlišení atd.
Když při instalování ovladačů,vlastně z Cdčka co bylo u karty,tak se instalování kousne,skočí tam právě ta chyba,restartuje se počítač a pak už nejde nic,vždy se rozhodí i nastavení rozlišení atd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2911
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23