Zdravím,
mám dva notebooky. Jeden nefunkční a odešla na něm zřejmě základní deska.
Nechci to ale nikam dávat a nějak se to pokusit opravit ikdyž netuším jak tak taky proto píšu sem.
Měl jsem HP COMPAQ PRESARIO CQ 61 kde odešla nejspíše ta základní deska
a HP COMPAQ PRESARIO CQ 60 - na něm odešel HDD. Když vemu HDD z CQ61 a dám ho do tohoto ntb tak to funguje. Ale k věci.
Zkusil jsem tak vymontovat ten harddisk a dát ho do takovýho toho "obalu" ,který pasuje do CQ61 a pokrok! Notebook se už zapne. Resp. černá obrazovka a kontrolky zasvítí.
Nevíte v čem je vada?:D Nebo nějak to opravit aby jel třeba jen hodinku to je jedno.
Ted jsem na té CQ60 a na tom se vůbec nedá hrát tak mě napadlo tohle. Ptal jsem se jednoho kámoše(tátovo),který tohle dělá a říká že je to možný to opravit tak se ptám Vás. :) KDyby byla potřeba tak klidně udělám videjko co to dělá.
On je taky problém že mě se ani nějak nedaří dostat se k základní desce u toho rozbitého notebooku. Ty šroubky jsou tak utáhlé ,nebo mi možná příjde že jsou ztrhané ale to je jedno.
Takže dalo by se stím něco udělat ?:D
Základní deska
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Základní deska
Nějak tomu nerozumím. Říkáš, odešla mi deska CQ61 a teď hraju na CQ60 a na té se nedá hrát. O to si myslíš když ji vložíš do druhého notebooku, že to bude lepší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 29
- 5364
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:04
-
- 3
- 3087
-
od pcmaker
11 pro 2024 07:59
-
-
Základní deska k AMD 7 9800X3D
od viktorsavo » 06 led 2025 13:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 2055
-
od viktorsavo
08 led 2025 15:47
-
-
-
[RADA] Základní deska k AMD Ryzen 5 5600
od CyberCodeDroid » 07 pro 2024 17:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2959
-
od CyberCodeDroid
08 pro 2024 10:26
-
-
- 2
- 3151
-
od šulda