Ahoj koupil jsem si celkem levnou kameru G-Shot HD530 od firmy Genius. Balení jsem opatrně rozbalil a podle návodu jsem kameru nabil pomocí PC. Pak jsem zastrčil SD kartu ,kterou jsem měl v mobilu (nechal jsem jí přeformátovat) a dlouhým držením POWER se nic nestalo obrazovka černá ,ale jediné co se děje je to že na kameře svítí při dobíjení červené tlačítko.
- Už jsem zkoušel zapnout bez dobíjení ,ale nic.
Prosím o pomoc.
Kamera nejde zapnout Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kamera nejde zapnout
Pokud v návodu píšou, že kamera se zapíná dlouhým držením POWER , je to na reklamaci.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To ne návod překládalo 9 leté dítě google překladačem takže nevím co dělat. Počkám až se plně nabije.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pak by bylo dobré si sehnat lepší překlad, klidně je možné, že se zapíná krátkým stiskem a vypíná dlouhým stiskem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
K té kameře má být příručka k rychlému použití. Tu náhodou nemáš?
A když v hodnocení na Alze nějaká mladá paní napíše "jako kamera pro děti výborná", tak by neměla mít žádné zádrhele. Skoro bych to viděl na reklamaci.
A když v hodnocení na Alze nějaká mladá paní napíše "jako kamera pro děti výborná", tak by neměla mít žádné zádrhele. Skoro bych to viděl na reklamaci.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zapnite spínač ,abyste zajistili ,že kamera funguje. To je vše a ještě to mají divně napsané.
-
- Pohlaví:
Nevím co je to za krám, ale asi by to mělo jít zapnout i bez nabité baterie s připojenou nabíječkou.
Ze zákona má být ke každému zařízení český návod a je škoda, že to kupující nevyžadují. U nás to chlapi v obchodě dělají tak, že pokud český návod není, tak to přeloží a návody nakopírují.
Ze zákona má být ke každému zařízení český návod a je škoda, že to kupující nevyžadují. U nás to chlapi v obchodě dělají tak, že pokud český návod není, tak to přeloží a návody nakopírují.
On zde je přeložený ,ale asi google překladačem věci jako : Rozvítí se kontrolka ,po nabití se zapne WTF? Šunt to je je to kamera od Genius za 1700 kč ,ale stejně by to mělo jít.
Re: Kamera nejde zapnout Vyřešeno
NAKONEC BYLA REKLAMACE PŘIJATA.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3845
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4153
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”