Kamarád mě požádal o pomoc. Z ničeho nic při zapnutí PC mu nenaběhne obraz - nezobrazí se ani BIOS, takže to systémem nebude.
Když jsem zkoušel různý věci - měnil RAMky, tak po následném zapnutí to z ničeho nic šlo. Po vypnutí a zapnutí PC to zase nešlo. Zkoušel jsem potom odpojit HD a znovu připojit a zase se to rozeběhlo. Vypadá to na nějakej špatnej kontakt? Ale u čeho? Chci mu pomoct, ale zatím nevím čím by to mohlo být. Monitor ani neproblikne. Pak zase z ničeho nic po pátým zapnutí vše funguje jak má. Zkoušel jsem i otočit kabel (novej sem nezkoušel, ale nevypadalo to na špatnej kontakt přimo u kabelu k monitoru - obrazovka neblikala, neměnila barvy - buď to prostě šlo a nebo to nešlo).
Navíc funguje jen integrovaná grafika. Když sem to zapojil přímo do NVIDIE, tak to nereagovalo taky vůbec - ale to již předtím prý nešlo.
Tady je konfigurace, kdyžtak napište pokud zde něco chybí nebo jak mám dále postupovat.
Při zapnutí PC nejde monitor Vyřešeno
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při zapnutí PC nejde monitor
V první řadě vyndej tu nefunkční GK. Pak tam nech jednu RAM, nejlépe 1GB a zkus spustit. Takhle postupně vyzkoušej jednu RAM po druhé, případná vadná se Ti objeví - PC nenaběhne. Pak dej vědět, jak to vypadá.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Při zapnutí PC nejde monitor Vyřešeno
Sice se zpožděním, ale po vyndání nefunkční GK vše běží tak jak má. Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11260
-
od JuRas