Náhlé vypínání PC
Náhlé vypínání PC
Zdravím všechny mistry
Mám menší problém s PC..Někdy se stane že když hraju tak se najednou Pc vypne jak kdyby ho vypojil ze zdi (náhle)..Dělá mi to třeba při hodinovém hraní Tropica 4..Přitom to není tak náročná hra..U Crysis 2 na ultra mi to nespadne..Přemýšlel jsem jestli to není přehřívání ale nezdá se mi,mám 3 ventilátory co tahají vzduch z bedny ven + dva na grafice a jeden na procáku...Stáhl jsem si aji program na teploty ale u ničeho teplota nepřesáhla nějaké velké hodnoty..Procák max. 80° Grafika 60° a HDD 40° a to v zátěži..Chci se zeptat nemáte někdo takovýhle problém? Díky moc!

-
- Pohlaví:
Re: Náhlé vypínání PC
Je to PC anebo nb? 80 u CPU je v PC hodně. Koukni do Biosu jak je tam nastavená ochrana. Je to někde v Health.
PC..Mám Amd Fx4100 a prý dost topí
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj, jestli správně sedí chladič a vyměň teplovodivou pastu. Mě topil Phenom II X4 B50 při 100 % zatížení na 69 stupňů s levným Arctic Alpine 64 Pro
Byl jsem v BIOsu a nenašel jsem tam nic s nastavení teploty..Teplovodivku jsem dával před půl rokem novou,ale dám zas..Já mám původní chladič toho procáku..Myslíte že je v tom ta chyba?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Všichni na ně nadávají. Kup si třeba tohle a máš pokoj http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0CD0AM125D
Má vůbec ten od AMD aspoň heatpipe ?

Má vůbec ten od AMD aspoň heatpipe ?

Nevím přesně jestli se ptáš na tohle ale mám tam tohle http://www.aoaforums.com/forum/attachme ... cooler.jpg
-
- Pohlaví:
Hledáš špatně!Byl jsem v BIOsu a nenašel jsem tam nic s nastavení teploty.
Otevřel jsem všechno,byl jsem aji tam jak se nastavuje procák na "Turbo boost" apod. a nic s Healthem tam nebylo,ani nic ohledně teplot
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6563
-
od nev259
Zobrazit poslední příspěvek
11 úno 2025 11:38