Zdravím!
Obracím se na Vás s prosbou o pomoc
Popis problému: Při zapnutí se PC chová normálně, pak nápis - verifying DMI pool data,....BOOT from CD/DVD
- naskočí další černá obrazovka se známými nápisy - omlouváme se za nepříjemnosti, ale systém WIN nebyl úspěšně spuštěn z důvodu změny hardware or software, atd (ke žádné změně z mé strany ale nedošlo)......při klasickém výběru z nabídky- spustit stav nouze, spustit z MS-DOS, spustit běžným způsobem klávesnice nereaguje a šipky pro volbu nefunguji. Po 25 vteřinách se tedy pc spustí běžným způsobem a objeví se logo se startovací stránkou WINXP, poté jen problikne modrá obrazovka a pc se opět restartuje..a tak porad dokola a dokola
Pokud byste někdo věděl co s tím, tak budu rád za každý TIP nebo RADU.
Díky moc!!
PC se nerozběhne
-
- Pohlaví:
Re: PC se nerozběhne
Vítej na PC-Help!
Po zapnutí okamžitě mačkej F8 a v následující nabídce zakaž automatický restart. Pak uvidíme co to píše za chybové hlášení.
Po zapnutí okamžitě mačkej F8 a v následující nabídce zakaž automatický restart. Pak uvidíme co to píše za chybové hlášení.
tak tlacitko F8 pro prechod do nouzovyho rezimu nefunguje...F8 sem po zapnuti zmackl snad stokrat a nic.
ano mám USB klávesnici. PS/2 nemám bohužel, ale pokud je to tím, tak si ji do zítřka půjčím a vyzkouším. Díky za radu!
-
- Pohlaví:
Klávesnící to jistě není :-) Ale potřebuješ PS/2 aby se dalo s počítačem pracovat.
oukej zajistim klavesnici a az ziskam chybovou hlasku, tak se ozvu. dik
-
- Pohlaví:
Potom zkus Poslední funkční konfigurace, třeba se to chytne. Napiš.
Ahoj!
Takže už jsem konečně sehnal klávesnici a výsledek je následující.
Modrá obrazovka - byly zjištěny potíže a systém WIN byl ukončen.........nápis - UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
technické informace:
STOP: 0x000000ED ( 0x89DD47C8, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000)
předem díky za rady!
Takže už jsem konečně sehnal klávesnici a výsledek je následující.
Modrá obrazovka - byly zjištěny potíže a systém WIN byl ukončen.........nápis - UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
technické informace:
STOP: 0x000000ED ( 0x89DD47C8, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000)
předem díky za rady!
podle mě je to na přeinstalaci systému, chybí spouštěcí svazek
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Díky za radu! Zkusím to podle toho návodu. Snad to zvládnu a ještě víc to neposeru než už to je. Ikdyž to už snad ani nejde:)
Zpět na “Problémy s hardwarem”