Ahoj všichni, mám problém se zvukem..
Mám nově Windows 7 a nefungoval mi mikrofon. Hledala jsem různé možnosti, jak z toho ven, a na internetu jsem našla radu, že mám odinstalovat ovladač (SoundMAX Integrated Digital HD Audio) a Windows si to pak sám nainstaluje. Udělala jsem a najednou nejde ani zvuk. Jako řadič zvuku se mi tam objevil High Definition Audio. Snažila jsem se předchozí ovladač nainstalovat, ale marně. Instalovala jsem Realtek, ale zvuk stále nefunguje... Poradíte mi? Na PC nejsem dost zručná, ale zvuk je docela důžežitá součást, kterou chci co nejdříve uvést do provozu :(
V mém Win7 nešel mikrofon, nyní už nejde ani zvuk Vyřešeno
V mém Win7 nešel mikrofon, nyní už nejde ani zvuk
Naposledy upravil(a) Ltb dne 18 úno 2013 19:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ZVUK
A proč instaluješ realtek,když tam je sound max?Navštiv na webu výrobce tvé desky záložku download a stáhni nejnovější ovladač pro zvukovku na tvé desce.Jinak máš taky zajisté cd k základní desce,kde ten ovladač taky bude.
Protože jsem už nevěděla, co s tím.
SoundMAX jsem staholala z x různých webů a vždy mi to napsalo na konci instalace, že to musím restartovat. A když jsem to restartovala, jelo se opět od začátku. Zase restart a zase nic...
SoundMAX jsem staholala z x různých webů a vždy mi to napsalo na konci instalace, že to musím restartovat. A když jsem to restartovala, jelo se opět od začátku. Zase restart a zase nic...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na PC-help!
Prosím Tě, zkus nám napsat:
1. Je to PC nebo ntb?
2. V případě ntb napiš pokud možno přesně typ, v případě PC minimálně typ MB (základní desky) a typ zvukovky (pokud není součástí ZD).
3. Pak Ti najdu/najdeme příslušný ovladač a popř. budeme problém řešit dál.
Prosím Tě, zkus nám napsat:
1. Je to PC nebo ntb?
2. V případě ntb napiš pokud možno přesně typ, v případě PC minimálně typ MB (základní desky) a typ zvukovky (pokud není součástí ZD).
3. Pak Ti najdu/najdeme příslušný ovladač a popř. budeme problém řešit dál.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Počítač. Ty ostatní věci bohužel nevím, počítač mám různě přidávané součástky, takže žádné CD a papíry..
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 19:13) ---
Richchie, na SoundMAXU? Na jejich webu? Tak jsem nic nenašla..
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 19:13) ---
Richchie, na SoundMAXU? Na jejich webu? Tak jsem nic nenašla..
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle si stáhni-ftp://ftp.sac.sk/sac/utildiag/hw32_412.zipRozbal do složky a v ní spustit exe-run-update+ další obrazovku close-audio a napiš co tam je.Pak motherboard-klik na něj levým jednou a po pravé straně bude motherboard model tak ho napiš.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si z www. slunecnice.cz prográmek CPU-Z, nainstaluj si ho, spusť a na jeho záložkách najdeš to, co po Tobě žádám, hlavně typ základní desky. Pak jsem schopen Ti poradit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Už Ti to teď napsal richchie, tady máš obrázek, po kliku na Mainboard napiš ten typ desky.
PS: Jste rychlejší než já, oba
Jdu hledat!
A prosím, obrázky do příspěvku, návod nahoře v Jsem tu poprvé
PS: Jste rychlejší než já, oba

Jdu hledat!
A prosím, obrázky do příspěvku, návod nahoře v Jsem tu poprvé

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2809
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6190
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5782
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11822
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”