Nízká hlasitost mikrofonu Vyřešeno
Nízká hlasitost mikrofonu Vyřešeno
Před několika týdny mě začaly blbnout sluchátka - fungoval jenom levej reprák a navíc mikrofon zaznamenával strašně potichu. Nejdřív jsem myslel, že to bude sluchátkama, tak jsem si koupil nový. Ty ale dělají úplně to samý. Je třeba poznamenat, že oboje zmíněná sluchátka mají připojení přes JACK. Tak jsem si půjčil sluchátka od známého s připojení přes USB a ty jedou normálně. Co s tím udělat, aby fungovaly normálně i ty sluchátka s jackem?
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
-
- Pohlaví:
Re: Nízká hlasitost mikrofonu
To mafianlol to je tvoje téma?
Předně to chce zkontrolovat konektory co vedou ze zvukové karty, předpokládám, že jde o zadní.
Předně to chce zkontrolovat konektory co vedou ze zvukové karty, předpokládám, že jde o zadní.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
To mafianlol to je tvoje téma?
Nejsíš ano. Příspěvek je ze stejné IP...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Příspěvek ze stejné IP být nemůže, je to kamarád a bydlí o pár stovek metrů dál :)
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost