Zdravím potřebuji takovou odbornou pomoc včéra ráno jsem zapl PC šel normálně večer přijdu domu zapnu PC načítání Windows obrazovka z černala a dál nic tak jsem nabotoval Windows zpátky tlačítkem F9 a dělá mi to samé má se něco nainstalovat ale jde to strašně pomalu a potom naběhne Eror Windows Instalation chce to reset tak ho dám a jde to od znova prosím pomoc :( nechce se mi to dávat reklamovat koupil jsem ho v Praze pokud chcete nějak obrázky doložit prosím napište :( v PC se nějak extre nevyznám
//Ltb:presun do spravne sekce
[HELP] Nenačítá PC
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: [HELP] Nenačítá PC
Vítej na PC-HELP
i ve špatné sekci;)
Tyto problémy se objevují, když např nedoběhla nějaká aktualizace. Nejlepší je v tom případě nová instalace. Ještě se dá zkusit nouzový režim a z něj nějaký starší bod obnovy.
Stiskni po zapnutí PC F8 a najeď do režimu nouze. Funguje to?
i ve špatné sekci;)
Tyto problémy se objevují, když např nedoběhla nějaká aktualizace. Nejlepší je v tom případě nová instalace. Ještě se dá zkusit nouzový režim a z něj nějaký starší bod obnovy.
Stiskni po zapnutí PC F8 a najeď do režimu nouze. Funguje to?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Děkuji za uvítání
Za sekci se omlouvám jsem tu nový
Jo myslím že se dělala nějaká aktualizace předevčírem ale šlo to normálně nevím co tomu PC zase šiblo
F8 jde nouzový naběhne loading Windows Files a sekne se to u Windows/system32/drivers/CLASSPNP.SYS :(
Co mi radil kámoš tak pry reinstall windows napsal jsem že mám tekový ten Eee Ntbk ten střední a on že načíst z flešky a přeinstalovat ale i to neumím..
Za sekci se omlouvám jsem tu nový
Jo myslím že se dělala nějaká aktualizace předevčírem ale šlo to normálně nevím co tomu PC zase šiblo
F8 jde nouzový naběhne loading Windows Files a sekne se to u Windows/system32/drivers/CLASSPNP.SYS :(
Co mi radil kámoš tak pry reinstall windows napsal jsem že mám tekový ten Eee Ntbk ten střední a on že načíst z flešky a přeinstalovat ale i to neumím..
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Neni pod zminovanou klavesou F9 schovane nejake Recovery?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ano je to jsem dělal
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nedobehlo, smele reklamuj.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zpět na “Problémy s hardwarem”