Dobry den,
mela bych dotaz, predem upozornuji, ze nejsem zadny znalec pocitacu a vseho okolo toho, ale muj problem je, ze jeste pred nactenim systemu Windows7 se mi zobrazi jen cerna obrazovka a na ni jen kurzor mysi, kterym muzu pohybovat normalne, nechala sem to bezet treba i vic jak hodinu, ale nic se nezmenilo...
Co sem uz zkusila:
restart -> launch command repair, potom vsechny moznosti po stisknuti f8, jako safe mode atd., ale vsechny tyto moznosti me vzdy hodi zpet na tu cernou obrazovku s bilym kurzorem .,...dalsi problem je take to, ze sem v USA a mam na pc zdarma stazene mp3 a mp4 soubory, takze se bojim jit nekam do opravny/servisu, aby muj pocitac nepredali rovnou policii a ja ho uz nikdy nevidela...
Podle toho, co sem cetla i na jinych forech by to mohl byt problem s hard diskem...
Moc prosim o jakoukoliv radu dekuji A.
Cerna obrazovka a kurzor mysi
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Cerna obrazovka a kurzor mysi
Popis prosim presne, co mas za pc/notbook . A take, co se delo pred tim,nez Pc prestalo fungovat.Jinak,tady je sest rano a teprve zde bude vic lidi, kteri se ti mohou venovat.Zda pc vubec nacte Disk uvidis v biosu http://www.radirna.cz/software/jak-se-d ... biosu.html
Jsem flegmatik no a co?
Pokud se dostaneš do příkazového řádku, tak zkus příkaz "sfc /scannow" bez uvozovek. Mě to pomohlo, řešil jsem stejný problém po instalaci antiviru.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Prominte jestli nebudu dost specificka, ale jak uz sem rekla, nejsem vubec zadny odbornik, jedine co muzu z pc vycist, co je to za typ je : notebook Sony Vaio, model:SVS151A12M, Product name: SVS1511N3ES
Ted musim do skoly, ale to s tim biosem zkusim hned ja prijdu , zatim dekuju :))
Ted musim do skoly, ale to s tim biosem zkusim hned ja prijdu , zatim dekuju :))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5749
-
od atari