Nechce nájsť mechaniku!

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

cvirik888
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nechce nájsť mechaniku!

Příspěvekod cvirik888 » 05 dub 2013 20:36

Zdravím, chcel by som sa spýtať, chcel som si napáliť filmy a keď som si zapol môj program(BURN AWARE) tak mi napíše že nemohu nalézt mechaniky, ale keď dám že "vysunout mechaniku" tak mi ju vysune, takže neviem v čom môže byť problém, pozrel som sa dovnútra do PC(vôbec sa nerozumiem tak prepáčte...) z mechaniki ide 4-kolíkový do zdroja(polovica káblikov,polovica je v nezapojenej myslím že 4-kolíkovej zástrčke, taktiež ide z mechaniki hrubý káblik do dosky(doska MSI-je bližšie vrchu zapojený-v doske..), z mechaniki ide ešte jeden a ten nieje nikde zapojený

prosím o pomoc

Vopred Ďakujem

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nechce nájsť mechaniku!

Příspěvekod Uziv00 » 05 dub 2013 20:40

1. zkontroluj, zda je mechanika v systému přítomna. Pokud ne, tak zda ji vidí BIOS. Předpokládám, že když jde softwarově vysunout, tak by ji systém vidět měl.
2. Co přesně je to za mechaniku, aneb, jde skutečně o vypalovačku?

cvirik888
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod cvirik888 » 05 dub 2013 20:43

Mechanika je TEAC-DV616g , ako myslíš či ju systém vidí?, keď dám tento počítač tak je pod názvom JEDNOTKA DVD-ROM, keď to rozkliknem a dám "vysunout" tak mi ju vysunie , keď tam dám hoci-aké DVD/CD tak mi ho načíta rýchlo a bez problémov...

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 05 dub 2013 20:49

No, když ti to píše DVD ROM, tak se nejedná o vypalovačku. Kromě toho tu tvou mechaniku nemůžu objevit. Opsal jsi to dobře?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”