Zdravím všechny přítomné,
Mám takový problém se svým NTB hp probook 4525s. Při zapnutí NTB se bud: 1)display zustane cerny, do biosu se nedostanu, vsechny ostatní části pc fungují (větráky se točí, kontrolky svítí, klávesnice funguje). Zkoušela jsem NTB připojit na externí monitor, a pc fungoval normalne. Pak jakoby monitoru NTB doslo, ze by mel zacit zase fungovat a zase nejakou dobu fungovat (asi 2 dny)
nebo 2) vse normálně nabíhá až se po chvíli objeví modrá obrazovka, popřipade se na monitoru objevi cary (vodorovne nebo svisle) po chvíli se objeví chybová hláška, že ovladač přestal fungovat a tak ze to shodilo software, aby se neposkodil. Pote se pc vetsinou zrestartuje. Opet se spusti a situace se opakuje. Pri spusteni v nouzovem rezimu se funkce obnovi a pc pracuje opet nejakou dobu normalne a to i po prechodu do normálního modelu. Obladač displaye mam aktualni.
Mohl by mi prosím někdo poradit, co by to mohlo být za problém a popřípadě jak jej opravit? NTB již není v záruce
Dekuji za odpovedi
NTB HP 4525s - po zapnutí zůstane černá obrazovka nebo BSOD
NTB HP 4525s - po zapnutí zůstane černá obrazovka nebo BSOD
Naposledy upravil(a) Ltb dne 27 dub 2013 15:07, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: monitor?
Vítej na PC-HELP
Nainstaluj si program PickPick a nech ho spouštět po startu (volba v nastavení). Je to grafický editor a umí rychle udělat screen obrazovky bez nutnosti otevírat Malování a vkládat. Jakmile se objeví ty pruhy, máčkneš klávesu PrtSc, čímž uděláš fotku obrazovky, obrázek se objeví v PicPicku, ten následně uložíš a dáš sem jako přílohu. Kouknem jak to vypadá a zda je to chyba grafiky nebo "jen" panelu.
V okamžiku kdy vše funguje normálně, vyzkoušej pomačkat plasty kolem pantů displeje, jestli tam není někde jen špatný kontakt.
Je tedy otázka, zda je to grafikou nebo panelem.
Nainstaluj si program PickPick a nech ho spouštět po startu (volba v nastavení). Je to grafický editor a umí rychle udělat screen obrazovky bez nutnosti otevírat Malování a vkládat. Jakmile se objeví ty pruhy, máčkneš klávesu PrtSc, čímž uděláš fotku obrazovky, obrázek se objeví v PicPicku, ten následně uložíš a dáš sem jako přílohu. Kouknem jak to vypadá a zda je to chyba grafiky nebo "jen" panelu.
V okamžiku kdy vše funguje normálně, vyzkoušej pomačkat plasty kolem pantů displeje, jestli tam není někde jen špatný kontakt.
Je tedy otázka, zda je to grafikou nebo panelem.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: NTB HP 4525s - po zapnutí zůstane černá obrazovka nebo B
ok, zkusím to, jakmile se to opět objeví.
Zdravím, tak se mi opět přihodil stejný problém a to, že monitor zůstal černý po spuštění pc. Když jsem jej napojila cca na 2 minutky na externi monitor, tak opet naskocil a funguje normalne..... cary se zatim neobjevili..... Vazne mi pripada, ze si se mnou pc hraje na to, kdo to vydrzi dele, zda ja nebo on....

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Stejně nakonec nezbude nic jiného, než servis, protože tohle vypadá, že buď je vadný panel, nebo výstup z GK.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
jj jen se obavam, ze se mi to asik nevyplatí davat tento notas do servisu.... ale diky za rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5751
-
od atari