crysis mi nepodporuje grafickou kartu Vyřešeno
crysis mi nepodporuje grafickou kartu
mám nainstalovaný crysis 2 a když to spustím píše mi to že to nepodporuje mou grfickou kartu ale mohu to spustit můžu to spustit nebo radši ne ? mám win 7 a amd 3200 graphics
Re: crysis mi nepodporuje grafickou kartu
Tak zapnout to klidně můžeš, ale nepojede ti to.
Máš hodně slabou integrovanou grafickou kartu na základní desce.
Je to součást chipsetu AMD 780G.
Máš hodně slabou integrovanou grafickou kartu na základní desce.
Je to součást chipsetu AMD 780G.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
a nešel by něák zvětšit výkon něákýma programa atd nebo to chce lepší grafiku
Výkon integrovaný grafický karty vážně nijak nezvětšíš
.
Musíš nějakou koupit. S výběrem Ti tady poradíme, ale musíš sem dodat několik informací.
Přesný označení základní desky, procesoru a kolik máš GB RAM (jen tak pro jistotu).
S tím ti pomůže třeba program CPU-Z. Ze záložky CPU stačí name, ze záložky Memory size a záložku Mainboard pro jistotu udělej screen.
Pak výrobce a výkon zdroje, ale to už žádným programem nezjistíš - musíš otevřít bočnici a podívat se.
A samozřejmě cenový limit.

Musíš nějakou koupit. S výběrem Ti tady poradíme, ale musíš sem dodat několik informací.
Přesný označení základní desky, procesoru a kolik máš GB RAM (jen tak pro jistotu).
S tím ti pomůže třeba program CPU-Z. Ze záložky CPU stačí name, ze záložky Memory size a záložku Mainboard pro jistotu udělej screen.
Pak výrobce a výkon zdroje, ale to už žádným programem nezjistíš - musíš otevřít bočnici a podívat se.
A samozřejmě cenový limit.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Re: crysis mi nepodporuje grafickou kartu Vyřešeno
dobře zkusím se zeptat rodičů ale mě to stačí já hry zas tak často nehraju a vystačím si s těmi které mi jdou. případně se někdy vrátím na pc help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3247
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 21:14
-
- 8
- 2199
-
od petr22
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2171
-
od petr22
08 pro 2024 07:59
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”