Ahoj mám problém s nainstalovaným programem. Donedávna bylo jeho používání bez problémů. Nevím kde nastala chyba, ale program při práci začne hlásit chybu ACCESS VIOLATION AT ADDRESS 00000000. READ OF ADDRESS 00000000.
nevím si rady, děkuji za každou pomoc :)
Problém Access violation at address
-
- Pohlaví:
Re: Problém Access violation at address
Co je to za program? Zkusil si to přeinstalovat?
program commview for wifi
ano zkoušel jsem přeinstalovat a dokonce jsem instaloval i systém znovu a nic
ano zkoušel jsem přeinstalovat a dokonce jsem instaloval i systém znovu a nic
-
- Pohlaví:
To je ale Shareware které může být časově omezené. Může vyžadovat registraci apod.
Nebo sis ho za 499$$ koupil?
Nebo sis ho za 499$$ koupil?
To nevím co je to za licenci, ale nikdy po mě nebylo nic vyžadováno a program pracoval tak jak má
Může to být virus se pokouší o přístup k místu, kde by neměl nebo neúspěšné aktualizace.
-
- Pohlaví:
Gumakln píše:To nevím co je to za licenci, ale nikdy po mě nebylo nic vyžadováno a program pracoval tak jak má
Jak to že neznáš licenci. Kde si ho sehnal?
Předpokládám že je to ono - http://www.studna.cz/commview-for-wifi-p-2531.html
Takze zkusit aktualizovat program popřípadě projet PC antivirusem?
-
- Pohlaví:
Výše jsem se tě na něco ptal. Pokud je to nějaký program stažený někde z uložto, pak nemá cenu se tím zabývat 

Ano je to tento program. Tuším ze je.ze stahuj.cz
-
- Pohlaví:
Pokud si tedy nezaplatil těch 499$$ pak je to asi Shareware a bude mít nějaké omezení, což může být důvod že je nefunkční.
Zkusil bych to odinstalovat. Projet PC CCleanerem včetně registrů a nainstalovat znovu.
Shareware
Shareware je označení pro software chráněný autorským právem, který je možné volně distribuovat (typicky na internetu nebo na CD nebo DVD, jež jsou přílohami časopisů). Uživatel má možnost software po určitou dobu zkoušet, zda mu vyhovuje nebo ne. Pokud ho ale nadále používá, je povinen se řídit podle autorovy licence a zpravidla zaplatit cenu programu nebo se třeba jen registrovat.
Volně šířený shareware má obvykle zabudovaná omezení (časová – trialware, funkční – crippleware, omezující uživatelův komfort – adware, nagware). Pak mluvíme o demoverzi. Heslo nebo softwarový klíč pro přístup k plně funkční verzi obdrží uživatel po zaplacení. Některé programy z kategorie shareware plnohodnotně fungují i po vypršení testovacího období.
Zkusil bych to odinstalovat. Projet PC CCleanerem včetně registrů a nainstalovat znovu.
Tak ani tohle nepomohlo- Zkusil jsem odistalovat vycistit a zase nainstalovat a stale to pise tu samou chybu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4391
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06