Čistící prostředek v monitoru
Čistící prostředek v monitoru
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak se mám zbavit čistícího prostředku v monitoru. Jedná se o čistící gel na LCD,zkusil sem ho na notebook ale nějak se mi dostal dolu za ten plíšek a ted mi to dělá strašny fleky. Ty fleky jsou po celé dolní liště a jsou otravné... na tmavém pozadí je ten flek bílý a na světlém je do růžova... Bohužel nejde vyfotit. Předem děkuji za radu.
-
- Pohlaví:
Re: Čistící prostředek v monitoru
Buď si troufneš rozebrat display a vyčistit sám, nebo nezbude, než navštívit servis. Navíc si budeš muset dávat velký pozor. Netuším jak je udělaný display u ntb, ale normální LCD takto zozebrat lze. Nicméně plocha je přilepená a je třeba ji velmi velmi opatrně odříznout.
Děkuji za odpověd ale zdá se že to mizí....nechal sem notebook přes noc zapnutý a je to 3x menší. Je možné že by to samo zmizelo?
-
- Pohlaví:
Možná funguje teplo a pomalu se to odpařuje.
No teplo asi ne protože to bylo tak že po spuštění notebooku to tam nebylo vidět a po cca 2-3 hodinách se to tam začalo teprve dělat...
Třeba právě po 2-3 hodinách se začal zahřívat a taky nějakou dobu trvá, než to teplo začne na gel působit.
Taky fakt tak vám děkuju za odpověd.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 16:16) ---
A ještě bych se chtěl zeptat....nešlo by to vyčistit bez rozebírání?? Třeba technickým benzínem nebo tak něco??
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 19:03) ---
A ted sem nechal notebook asi 2 hodky ležet zaplý a zase jsou tam ty fleky stejně velký jako před tím.... neví někdo co s tím?? Kromě toho rozebrání protože toho se bojim abych to nějak ještě ne******
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 16:16) ---
A ještě bych se chtěl zeptat....nešlo by to vyčistit bez rozebírání?? Třeba technickým benzínem nebo tak něco??
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 19:03) ---
A ted sem nechal notebook asi 2 hodky ležet zaplý a zase jsou tam ty fleky stejně velký jako před tím.... neví někdo co s tím?? Kromě toho rozebrání protože toho se bojim abych to nějak ještě ne******
Pokud se v tom nechceš hrabat jdi do toho servisu.
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Tam už sem byl.....vzaly mi to ale nic s tim neudělaly.....
Je také možné že se to zažralo dovnitř toho monitoru
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Upřímě?!?!Sám netušim....
Lumpy píše:Tam už sem byl.....vzaly mi to ale nic s tim neudělaly.....
Jak neudělali? Snad ti něco museli říct.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3090
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01