problem s procesorem?
problem s procesorem?
Zdravím, včera večer jsem jako každý jíny měsíc čistil počítač (vysál prach, utřel bordel) napadlo mě i že bych mohl přepastovat procesor, tak jsem to udělal, pc dal do kupy a bez problému jsem pařil až do ranních hodin, jenže na další den, když jsem ho zapnul, při bootování win se obraz sekne a přeblikne modrá obrazovka, nejede ani v nouzovém režimu, zkontroloval jsem úplně vše.. nedocvaklé konektory, procesor taky vypadá bez problému, grafiku jsem zkoušel vyměnit, jsem v koncích.. díky za rady..
AMD FX - 6100 Six-Core Processor 3.30 GHz
RAM : 8 GB DDR3
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
-
- Pohlaví:
Re: problem s procesorem?
Je nutné vždy téma začínat "problém s ....."? A co se stane po tom probliknutí BSOD? Vypne se to, restartuje se?
-
- Pohlaví:
Je několik možností.
- procesor přesně nedoléhá - pak bys mohl zkontrolovat teploty v BIOSu
- pasty bylo moc, zatekla mezi kontakty procesoru - mohlo by pomoci vyčištění, ale je možné, že je po něm.
- chyba nesouvisí s tím co se dělo - pak je možné, že něco odešlo zcela nezávisle na provedené operaci.
- procesor přesně nedoléhá - pak bys mohl zkontrolovat teploty v BIOSu
- pasty bylo moc, zatekla mezi kontakty procesoru - mohlo by pomoci vyčištění, ale je možné, že je po něm.
- chyba nesouvisí s tím co se dělo - pak je možné, že něco odešlo zcela nezávisle na provedené operaci.
Jestli jsi pařil až do ranních hodin a Tvůj PC je v klasické skříni, tedy nastojato, pak nejspíše c/ je správně - viz ITCrowd.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
počítač se restartuje, zeptá se mě zda opravit, když vyberu tuto možnost, vyskočí mi tabulka, že pc nelze automaticky opravit.
Procesor sedí tak jak má, zkoumal jsem i přes lupu, jestli náhodou něco nezateklo a nic.
Jen nechápu, že ten problém se objevil až ráno..
Procesor sedí tak jak má, zkoumal jsem i přes lupu, jestli náhodou něco nezateklo a nic.
Jen nechápu, že ten problém se objevil až ráno..
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
-
- Pohlaví:
Tohle znamená co?
Tam přece nemá co zatéci. Po zapnutí mačkej F8 a zakaž restart, uvidíme zda se to spustí a co to napíše.jestli náhodou něco nezateklo
Když se restartuje, objeví se BSOD? Při restartu mačkej F8 a v nabídce zakaž automatický restart. Pokud pak dojde k BSOD, vyfoť ji a vlož sem, někdo z odborníků už se na to podívá. Také můžes najít složku Windows/minidump, to, co v ní bude, zabal a vlož na http://www.leteckaposta.cz. Pak s odkazem na tu leteckou poštu požádej o radu uživatele Miliness, je na tyhle věco machr.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
zde je screen, když zakážu rr http://screenshot.cz/GSZRT/
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
-
- Pohlaví:
Obrázky se vkládají sem, jako příloha. V příkazovém řádku napiš chkdsk /f a potvrď - bude provedena kontrola disku.
Edit: Nejprve zkontroluj zda je řádně připojený HDD!
Edit: Nejprve zkontroluj zda je řádně připojený HDD!
Trošku jsem hledal a vypadá to na nějaký virus. Jelikož PC nenabíhá, jedna z možností je vyndat HDD, dát jako druhý do jiného PC a tam virus/viry najít a zlikvidovat.
PS: MiliNesse jsem informoval, jak mu vyjde chvilka, na téma se podívá a patrně se i ozve.
PS: MiliNesse jsem informoval, jak mu vyjde chvilka, na téma se podívá a patrně se i ozve.
-
- Pohlaví:
Virus to být nemusí. Mj. to píše:
INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE = Nepřístupné spouštěcí zařízení
A jelikož se v PC hrabal je celkem možné, že se HDD odpojil.
INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE = Nepřístupné spouštěcí zařízení
A jelikož se v PC hrabal je celkem možné, že se HDD odpojil.
HDD je řadně připojený, nevim jak na ten příkazový řádek
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
GTX 460 super overclock
HDD 500 GB
Win 7 / 64bit
-