Chyby v tisku
Chyby v tisku
Zdravím. Tiskárna Epson CX535WD začla při tisku dělat proužky. Provedl jsem veškerou údržbu a opravu co tiskárna nabízí a nepomhlo. Jedná se o asi 2mm proužky cca3cm od sebe. Barvy je také dost. Můžete poradit, kde je problém? Děkuji
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Chyby v tisku
Co zvýšit kvalitu tisku?
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
To by mělo pomoct? Zkusím. Tak jak hledám tak hledám, kde se kvalita nstavuje?
-
- Pohlaví:
Pokud jsou to ty vodorovné pruhy, pak to vypadá na podavač papíru.
Ano, jsou to ty vodorovné pruhy. Takže reklamace?
tos mě nepotěšil
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hmm, ta kvalita asi nebude to nejlepší řešení... nejdříve jsem nad tím nepřemýšlel, ale možná k reklamaci to bude.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
-
- Pohlaví:
Nic lepšího mne nenapadá. Mohl bys to rozdělat a ten válec vyčistit, ale je divné že je ten pruh po celé šíři. Vyčištění by asi nepomohlo.
Tohle nemá s kvalitou tisku nic společného. Vypadá to tak, jako by se ten podavač na moment zastavil a papír neposunul, ty to ale nepostřehneš. Může to být vadná elektronika.
Jediné co můžeš zkusit jsou jiné, třeba novější anebo starší ovladače. Tam by také mohla být chyba.
Ale to jen tak tipuji a píšu co bych dělal já. Pokud nepomůže ovladač, pak bych vzal ten vytištěný papír a šel reklamovat.
Edit: Možná ovládání krokového motoru co posunuje papír. V jednu chvíli zastaví a na to místo se pak netiskne?
Tohle nemá s kvalitou tisku nic společného. Vypadá to tak, jako by se ten podavač na moment zastavil a papír neposunul, ty to ale nepostřehneš. Může to být vadná elektronika.
Jediné co můžeš zkusit jsou jiné, třeba novější anebo starší ovladače. Tam by také mohla být chyba.
Ale to jen tak tipuji a píšu co bych dělal já. Pokud nepomůže ovladač, pak bych vzal ten vytištěný papír a šel reklamovat.
Edit: Možná ovládání krokového motoru co posunuje papír. V jednu chvíli zastaví a na to místo se pak netiskne?
Tak s tím zajedu k prodejci. Už jsem psal i na Epson , tak uvidíme co řeknou. Zatím dík za rady.
Ty ovladače jsou asi k mání na stránkách Epsonu?
Zpět na “Problémy s hardwarem”