čau,
Mám problém se zapnutím PC normálně ho zapnu on se začne rozjiždět jak normálně, ale potom se zobrazí to co jsem vam sem vyfotil a za chvilku se počítač restartuje,Prosím co mám dělat?
Problém se startem PC
Re: Problém se startem PC
Na některým z USB portů je problém s protýkáním moc velkýho proudu = zkrat.
Zkontroluj všechny USB konektory, jestli nejsou ohnutý nebo jestli tam něco nezkratuje.
Pokud na nic nepřijdeš, tak zkus PC zapnout bez všech zařízení připojených k USB.
Zkontroluj všechny USB konektory, jestli nejsou ohnutý nebo jestli tam něco nezkratuje.
Pokud na nic nepřijdeš, tak zkus PC zapnout bez všech zařízení připojených k USB.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
zkontroloval jsem to a v jednom z USB portu byl zaseklej plíšek z I/O plíšku ten jsem vyndal, ale stále to při zapnutí dělá to samý, bez zařízení
Tak nevím. Zkontroluj kabely k přednímu panelu na USB.
Zkus je taky vytáhnout a vyřadit tím přední panel z provozu. Pak se po startu aspoň uvidí líp, kde je problém.
Zkus je taky vytáhnout a vyřadit tím přední panel z provozu. Pak se po startu aspoň uvidí líp, kde je problém.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
vypojil jsem usb z front panelu a taky nic takže problém je asi na těch na desce
-
- Pohlaví:
Pokud se ti zobrazuje stále stejná hláška, pak všechna USB odeber ve Správci zařízení a restartuj PC. Mohlo by to pomoci.
Blue Spirit: možná jsem to špatně pochopil, ale do správce zařízení se nedostane, protože PC mu shodí už bios (System will be shut down after 15 seconds).
-
- Pohlaví:
LaB máš pravdu. To jsem nějak nedomyslel. Potom bych zkusil ClearCMOS.
JO do windows se opravdu nedostanu
...jak se dělá u ASUSU Clear CMOS?

Tak clearCMOS sem taky snad udělal a stále to stejné.. co tak s tím?
-
- Pohlaví:
Co to znamená "snad udělal" ?
Hláška je pořád stejná?
Hláška je pořád stejná?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-