Ahoj vsem
mam problem s pujcenym HDD.Jedna se o WD 500GB USB3.
Byl zakoupen k TV jenze nefunguje s PC a TV zaroven.pokazde chce naformatovat na dany pristroj.
Tak jsem si ho pujcil domu abych ho rozdelil na dva oddily a jeden naformatoval na TV a druhy na PC jestli by to slo.
Jenze strcim ho do sveho PC a nejde sformatovat.V "tento pocitac" ho vydim a ma i prirazeny pismeno F: ale ma 0GB chce sformatovat nejde to.
V systemu mi sviti zluty otaznik ze nema ovladac , ale zadny k tomu nebyl a jiny jsem nenasel.
Posilam jeste screen ze spravy pocitace tady to pise vse v poradku , ale kdyz dam vlastnosti v tomto pc tak velikost pise 0 , kdyz ho chci otevrit tak to chce formatovat , ale formatovani se nezdari.
Mam Win XP
Nejde naformatovat prenosny HDD Vyřešeno
Re: Nejde naformatovat prenosny HDD
Skus to same na Windows 7
Jestli to ma vytvorene GPT partition table, tak to na XP ani nezmenis, ani nenaformatujes
Jestli to ma vytvorene GPT partition table, tak to na XP ani nezmenis, ani nenaformatujes
Myslim ze majitel (deda) ma taky XP a tam to slo.Kdyby to tak nebylo tak neni zadna sance to naformatovat.Kde zjistitm ze to ma GPT partition.
No nic vezmu to k dedovi a zkusim to rozdelit pres Partition Magic 8.Nebo doporucite jiny program na rozdelovani disku(jednodussi).
No nic vezmu to k dedovi a zkusim to rozdelit pres Partition Magic 8.Nebo doporucite jiny program na rozdelovani disku(jednodussi).
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejde odebrat?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”