Příspěvekod Keporkak » 13 črc 2013 22:02
Děkuji za vstříný přístup, ale musím Vám říct, že prostě ve správci disků není, nezobrazuje se, ale v biosu mi normálně načítá...
Zkoušel jsem ho ještě připojit přez tu spálenou desku co byla v tom externím obalu, ale načetl mi jen jednou(přez USB) a to byl i zobrazen ve správci disků, ale zase mi nešel inicializovat z důvodů ochrany proti zápisu....zkoušel jsem přepsat ragistr pro tuto ochranu, ale ani s hodnotou 0 mi to pořád psalo že je chráněn proti zápisu a partition tam není....ještě jsem se někde na netu dočetl, že to může být tím, že byl kdysi spravován pod jiným uživatelem, tedy na jiném počítači, ale opět do pravomocí nelze přidat další uživatel z důvodů té ochrany... už jsem opravdu bezradný... asi to ještě zkusím v jiném počítači, protože vyhazovat ho fakt nechci...
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Črc 2013 22:04) ---
petr22: formátování jsem chtěl udělat kvůli tomu, že se mi jinak nezobrazí v tomto počítači (teda alespoň mi to tak disky dělaly....) pokud je připojen SATA
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Črc 2013 22:23) ---
Tak teď už dokonce vím, jak ho zapojit přez USB, ale nejde inicializovat....pořád je na něm ta pitomá ochrana proti zápisu. Nemáte někdo nápad jak ji odstranit? Zkoušel jsem už jeden program, změnu registru v storage a nic nepomohlo..
Lenovo IdeaPad Y580 s i5 3210M a odpálenou GTX 660M|
AMD Phenom II x4 955 @3,8 GHz
12 GB RAM Kingston 1600 MHz
Gigabyte GA-880GA-UD3H
Radeon HD 5750 a čekám na ASUS HD 7950
Seagate Barracuda 7200.1, SSD Crucial MX200 250 GB