Dnes, když sem hrál hru (Fifa 13), tak mi zčernal monitor, zvuk poté běžel 5 sekund. Počítač jsem vypl manuálně (přes přední tlačítko).
2. situace
Když jsem ho asi po 5ti minutách zapl, tak uvízl v takovém bootloopu...zobrazilo se logo ASUS ani ne na vteřinu, poté zčernala obrazovka, pak zase logo, zase černo....a takto dokola. První co jsem poté udělal bylo manuální vypnutí kliknutím na přední tlačítko a otevření PC, odpojení od energie, výjmutí baterie, půlhodinové čekání.
3. situace
Poté jsem dal vše zpět na své místo a zapl PC. Problém je v tom že grafická karta ani integrovaný procesorsorový čip neodesílá do monitoru žádná data. Dalo by se to připodobnit 1. situaci...tzn. černý monitor, klávesnice a myš, jako by nebyly zapojeny (ale jsou)(zjištěno tak, že ani myš ani klávesnice nesvítí-normálně svítí

Takže když to shrnu: MB nevysílá žádný signál
USB nejsou napájeny, takže možná problém s MB
Větráky a ostatní věci připojené ke zdroji fungují...tudiž zdrojem to nebude
Problikává ledka DRAM_LED, takže možná problém s RAM
Když jsem odpojil CPU, tak se PC nezapl vůbec, takže CPU to asi nebude
Když zapojím HDMI do grafiky (http://www.alza.cz/sapphire-hd-7850-oc-d342731.htm) tak to na monitoru píše: No signal, když do MB,
tak to nepíše nic, takže problém s GPU to nebude
Vir to asi taky nebude, protože i po odpojení HDD problém trvá.
Dále jsem z PC vše odpojil, vyčistil a zpět zapojil. Nic se nezměnilo. Prosím pomoc

EDIT: Problém v RAM nebo v MB, projel sem manuál a přišel na jakousi funkci MemOK!, která mi nepomohla, zkoušel sem i pročistit CMOS, ale nic...btw, moje MB: ASUS P8 Z77-V LX