Nejde spustit ani přeinstalovat WINDOWS
Nejde spustit ani přeinstalovat WINDOWS
Mám Windows 7 a včera jsem mazal filmy na disku D, (disk byl prazdny) a PC sem vypl. Na druy den však už nejde zapnout, a háže chybu kterou přikladam v obrazku. Když mě nabídne možnosti automatickeho opraveni nic nejde, u všeho je chyba.. Zkoušel jsem i nainstalovat Win XP ale skočila tam zase ta modra obrazovka.. JInak kdyz se u te nabidky automaticke opravy dostanu do nejakeho okna, kde mam zadat nejake drivery, tak kdyz se podivam do počítače, Disk C je prázdný (tam byl OS). Nechápu jak zmizel. Děkuji za radu!
Re: Nejde spustit ani přeinstalovat WINDOWS
Zkus to restartovat a snad si ten windows tedy nevymazal, ale takhle, že mažeš disk D, tak nevím jak by se ti to podařilo odstranit. Snad to půjde, pokud ne, tak se snaž dostat do biosu klávesami F1, F2, F10, F12 nebo DEL. A pak se zkusit dostat do BOOT a nastavit si tam DVD-ROM jako první (pokud máš XP z DVD, pokud ne tak USB FLASH). A pak to ulož a spustí se instalace, dej aby ti zůstaly soubory v PC a nainstaluj. Jinak nevím čím by to mohlo být, pokud se nedostaneš do BIOSU, tak je tam nějaká chyba. Jinak bohužel nevím nic víc, čím by to mohlo být... snad se zadaří
pěkný den
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Črc 2013 10:46) ---
http://support.microsoft.com/kb/324103 více informací najdeš zde, tak tam se něco píše jak to napravit. Je to ta chyba, tak se koukni...

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Črc 2013 10:46) ---
http://support.microsoft.com/kb/324103 více informací najdeš zde, tak tam se něco píše jak to napravit. Je to ta chyba, tak se koukni...
do biosu se dostanu, právě jsem zkoušel instlaovat i ty XPčka, nabootovalo to cd.. načitalo to nejake soubory a asi po 3 minutach skočila zase ta modrá obrazovka právě :/
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak v BIOSu zkontroluj nastaveni rezimu diskoveho radice, nesmis tam mit SATA native ci AHCI, ale IDE ci Legacy.
Pro Win7 nic menit netreba.
Pro Win7 nic menit netreba.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1867
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41