Nejde spustit ani přeinstalovat WINDOWS

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

pavel.670
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nejde spustit ani přeinstalovat WINDOWS

Příspěvekod pavel.670 » 17 črc 2013 09:21

Mám Windows 7 a včera jsem mazal filmy na disku D, (disk byl prazdny) a PC sem vypl. Na druy den však už nejde zapnout, a háže chybu kterou přikladam v obrazku. Když mě nabídne možnosti automatickeho opraveni nic nejde, u všeho je chyba.. Zkoušel jsem i nainstalovat Win XP ale skočila tam zase ta modra obrazovka.. JInak kdyz se u te nabidky automaticke opravy dostanu do nejakeho okna, kde mam zadat nejake drivery, tak kdyz se podivam do počítače, Disk C je prázdný (tam byl OS). Nechápu jak zmizel. Děkuji za radu!
Přílohy
20130717_084308.jpg

Reklama
WortCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Nejde spustit ani přeinstalovat WINDOWS

Příspěvekod WortCZ » 17 črc 2013 10:43

Zkus to restartovat a snad si ten windows tedy nevymazal, ale takhle, že mažeš disk D, tak nevím jak by se ti to podařilo odstranit. Snad to půjde, pokud ne, tak se snaž dostat do biosu klávesami F1, F2, F10, F12 nebo DEL. A pak se zkusit dostat do BOOT a nastavit si tam DVD-ROM jako první (pokud máš XP z DVD, pokud ne tak USB FLASH). A pak to ulož a spustí se instalace, dej aby ti zůstaly soubory v PC a nainstaluj. Jinak nevím čím by to mohlo být, pokud se nedostaneš do BIOSU, tak je tam nějaká chyba. Jinak bohužel nevím nic víc, čím by to mohlo být... snad se zadaří :-) pěkný den

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Črc 2013 10:46) ---

http://support.microsoft.com/kb/324103 více informací najdeš zde, tak tam se něco píše jak to napravit. Je to ta chyba, tak se koukni...

pavel.670
nováček
Stav:

Příspěvekod pavel.670 » 17 črc 2013 10:51

do biosu se dostanu, právě jsem zkoušel instlaovat i ty XPčka, nabootovalo to cd.. načitalo to nejake soubory a asi po 3 minutach skočila zase ta modrá obrazovka právě :/

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 17 črc 2013 11:08

Tak v BIOSu zkontroluj nastaveni rezimu diskoveho radice, nesmis tam mit SATA native ci AHCI, ale IDE ci Legacy.
Pro Win7 nic menit netreba.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”