Zdravím
Posledních pár dní mi naběhlo moje PC až na poněkolikáté.
Vždycky dlouho hučí a pořád je černá obrazovka, tak ho vždycky po pár minutách vypnu znovu zapnu a zase to samé.. a až třeba na pátý pokus normálně naběhne logo desky.
Někdy taky pomůže pc vypnout a nechat chvíli vyplé, nebo ho restartovat vzadu na zdroji.
Nevíte proč se to děje ?
díky
Nabíhání PC až na několikátý pokus
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nabíhání PC
Možná blbne zdroj nebo MB.
Tohle je charakteristikcky priznak druhe nejrozsirenejsi pocitacove zavady - vadnych kondenzatoru.
Podivej se na ne jestli nejsou nafoukle nebo vytekle, zvlast na ty vetsi okolo ATX konektoru (napajeni ze zdroje).
Podivej se na ne jestli nejsou nafoukle nebo vytekle, zvlast na ty vetsi okolo ATX konektoru (napajeni ze zdroje).
Zdroj mě taky napadl, ale nevím. MB to je taky možné jelikož to je nějakej krám a mám jí v pc už 5 let
Nemůže to být třeba jenom nějaký kabel ?
To už se mi taky jednou stalo, to byl jiný problém a všichni říkali, že buď blbně HDD nebo MB a nakonecbyl špatnej jenom sata kabel 

Nemůže to být třeba jenom nějaký kabel ?

-
- Pohlaví:
Podívej se na kondenzátory na desce. Takto vypadají vadné -
- Přílohy
-
- Nafouklé C.jpeg (14.09 KiB) Zobrazeno 360 x
Přečti si znovu, co Ti napsal petr22!!!!!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
"Tohle je charakteristikcky priznak druhe nejrozsirenejsi pocitacove zavady - vadnych kondenzatoru."
Ta deska je nějakej Biostar a jeden tátovo známej, kterej dělá přes počítače říkal, že u těhletěch desek vysychají kondenzátory, že už jich tam takových má, že by snimi mohl vydlíždit chodník před barákem

Ta deska je nějakej Biostar a jeden tátovo známej, kterej dělá přes počítače říkal, že u těhletěch desek vysychají kondenzátory, že už jich tam takových má, že by snimi mohl vydlíždit chodník před barákem

To je hezký, žes nám to napsal. Ale co s tím budeš dělat??????????????????
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Du se na to podívat..
Mám sem dát fotku ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Srp 2013 12:29) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Srp 2013 13:36) ---
řekl bych, že vypadají normálně, ale možná jsou vyschlé
Mám sem dát fotku ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Srp 2013 12:29) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Srp 2013 13:36) ---
řekl bych, že vypadají normálně, ale možná jsou vyschlé
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypadají dobře, zkus jiný zdroj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Jiný zdroj bohužel nemám.
Zkusím si ho někde půjčit.
Ty kondíky, taky můžou být vyschlé a to se podle vzhledu poznat nedá.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Srp 2013 20:29) ---
A co disk, ten to dělat nemůže ?
Zkusím si ho někde půjčit.
Ty kondíky, taky můžou být vyschlé a to se podle vzhledu poznat nedá.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Srp 2013 20:29) ---
A co disk, ten to dělat nemůže ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen pokud logo naběhne bez disku normálně, ale ani tak se nedá vyloučit ten zdroj...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Problémy s hardwarem”