Problém se zvukovou kartou Vyřešeno
Problém se zvukovou kartou
Ahoj, dnes jsem přešel z Windows XP na Windows 7. Předtím mi všechno jelo v pohodě ale teď jsem zjistil že mi nefunguje zvuk. V kabelu problém není, a samo mi to na liště ukazuje, že není povoleno žádné výstupní zvukové zařízení, přitom zvukovou kartu v PC mám a mám ji i nainstalovanou (nejnovější update jsem také provedl a když si zvukovku najdu v Hardwaru, tak mi to píše že Zařízení pracuje správně). Nevím, jestli to nemůže být tím, že tato zvuková karta nepodporuje Windowsy 7, zvukovku mám Pinnacle PCTV 310i Capture Device ... i když jsem zkusil všechno možné i v nastavení, tak mi to nejde.. Byl bych moc rád kdyby mi s tím někdo poradil
díky.

-
- Pohlaví:
Re: Problém se zvukovou kartou
Jak jsi ji nainstaloval když nepodporuje Win7. Máš správné ovladače?
Já jí ani nemusel instalovat, ono se mi samo už v Hardwaru ukázalo že jí tam mám nainstalovanou (asi automaticky) .. ale když vložím CD a chci spustit setup pro zvukovou kartu, tak mi to píše "Does not supporting this operating system: WNT_6.1H_MCE". Takže je to asi opravdu tím že není podporována. Ale je to divný, protože tady http://www.drivermax.com/driver/update/ ... ure-Device nabízejí ke stažení ovladače i pro Windows 7
Naposledy upravil(a) martin211 dne 27 srp 2013 13:50, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Tím pádem jsem teď mimo, když mi to ještě v přehledu Hardwaru píše, že je to Řadič zvuku .. mám tam ale nainstalován ještě jeden řadič zvuku "Zvukové zařízení High Definition Audio" ovšem když jsem to updatoval tak mi to taky nejde.
-
- Pohlaví:
To vypadá O.K. Podívej se do Ovládací panely - Zvuková zařízení zda ten zvuk není někde ztlumený, nebo vypnutý. Zkontroluj připojení repro.
Když najedu na Zvuk - Spravovat zvuková zařízení - tak se mi v Přehrávání napíše že není nainstalováno žádné zvukové zařízení .. což je divné.
Reproduktory mám přímo v monitoru, takže tam by problém být snad neměl. :)
Reproduktory mám přímo v monitoru, takže tam by problém být snad neměl. :)
-
- Pohlaví:
Tak se podívej jakou máš základní desku a na stránkách výrobce si stáhni příslušný Audioovladač. I když je divné, že správce zařízení vypadá dobře.
Super, díky. Je to přesně tahle http://www.asus.co/Motherboards/P5LD2_SE/#download .. akorát se v tom nějak nevyznám, nemohl bys mi ještě prosímtě napsat kde se to přesně stahuje? Nějak tady nemůžu ten audioovladač najít.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2202
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2176
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 4
- 3711
-
od lukas222