Problém s DVD vypalovačkou Vyřešeno
Problém s DVD vypalovačkou
Ahoj všichni, prosím Vás, mám docela velký problém. Mám DVD vypalovačku HL ST DTGH22NP20 firmware 2.00 a asi měsíc se mi v systému zobrazuje jako CD ROM místo DVD RAM. Když restartuju PC, vše je v pořádku, ale jakmile vložím do mechaniky disk, jakýkoli, ta se po vyjmutí opět zobrazí jako CD ROM. Autorun u programů funguje, ale u filmů se otevře složka se soubory. Skoušel jsem i přeinstalovat firmware, ale nepomohlo to. Používám virtuální mechaniku DAEMON Tools a ta mi to dělá taky. Vypalování funguje normálně, používám nejnovější NERO Prosím o radu, skoušel jsem už asi úplné všechno a už si opravdu nevím rady. Díky moc za Vaše rady a pomoc. S pozdravem ONDRA147
-
- Pohlaví:
Re: Problém s DVD vypalovačkou
Tohle někdy dělá právě DAEMON Tools . Zkus tu vypalovačku ve Správci zařízení odinstalovat a restartuj. Někdy se načtou ovladače a pak to funguje.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsi zkoušel přeinstalovat firmware?Jde to vždy jen na vyšší verzi a změny jsou nevratné.Co se týče daemonu tak ten své mechaniky označí jako BD-ROM a zbytku mechanik si nevšímá.
Firmware jsem přeinstalovával pokaždé na výšší verzi, mám ho na flešce. Vyšší verze než 2.00 stejně není.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.lg.com/us/support-product/lg-GH22NP20
a udělal jsi co psal blue spirit?
a udělal jsi co psal blue spirit?
Jj udělal a problém stále trvá, nějaké další nápady? díky
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš taky virtuální mechaniku od nera?Zkus odinstalovat ten daemoon a uvidíš.Pokud nemáš poškozený OS tak by to dělat nemělo.
Virtualní mechaniku od NERA? Tu jsem ani nepoužil a ani nevím, že by NERO mělo taky svoje klonování. Já mám Daemon tools a Alcohol 120%. Skusím obojí vyhodit a pak se zase ozvu. díky.
Toho si vůbec nevšímej, co Win píšou za blbosti, dělá to každému, i mě. Mimochodem i Nero hlásí, jestli chceš uzavřít CD, i když vypaluješ DVD. Důležité je, že funguje mechanika jak má, tedy DVD jako DVD i vše pod tím (CD) anebo BLU-Ray (BD) jako BD, DVD i CD.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak jsem si nevšiml,že každému.
ale jestli to u tazatele nemá vliv na funkci zařízení tak bych to asi taky neřešil.Re: Problém s DVD vypalovačkou
Vliv na funkci to zdá se nemá, jenom je to dost nepřirozený, když víte, že máte v mašině DVD RAM, ale OS hlásí úplně něco jinýho :) P.S.: Ani odinstalace virtualek nepomohla :) Škoda no. No tak zatím to teda funguje, ale asi si budu muset koupit novou mechaniku a od jiné značky. A možná už přejdu i na Blu-Ray Díky všem za pomoc, kdyby někoho ještě něco napadlo, nebudu se bránit :)
Re: Problém s DVD vypalovačkou Vyřešeno
Možná u Win 7 to mají opravený, u XP to je ale jak jsem popsal ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4444
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06