Zdravim, mám takovej docela nepříjemnej problém. Nedávno jsem měl notebook na reklamaci protože se nedal zapnout, když mi po měsíci konečně přišel zpátky tak se to po dvou dnech hned opakovalo. Takže sem čekal další měsíc a když přišel zpátky tak jsem zjistil že mi tam dali novou grafiku (z GTX570M na GTX670M) což jsem myslel že je dobrý než jsem předevčírem zapnul Battlefield 3. Hra se každejch pár sekund neuvěřitelně zpomalila, tak sem zapnul afterburner abych viděl co se dějě (screen v příloze) z nějakýho důvodu neuvěřitelně kolísá výkon GPU a s tím i framerate a frametime. Myslel jsem že to je třeba softwarem tak jsem přeinstaloval všechny ovladače, pak i komplet windows, ale nic nepomohlo.
Teplota na GPU se drží okolo 60° a na CPU to je do 85° což mi už přijde docela dost, ale podle některých to je u notebooku normální a taky mi přijde divný aby se v servisu vykašlali na prohlídku chlazení.
Co si o tom myslíte? jde o vadnou kartu nebo je řešení někde jinde?
ps. vim že BF3 je značně problémová hra obecně, ale dřív mi tohle nedělal a navíc to je i u všech ostatních her
Kolísání výkonu GPU
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1612
-
od Gerra
Zobrazit poslední příspěvek