potíž je v tom,že na memtestu to 1 den našlo 1 error( cca za půl hodiny) pak nic když sem to nechal tak 5 hodin ( vim,má se to nechat aspoň 12 hod).druhej den nic,a třetí to našlo 2 nebo 3 chyby,ted si nevzpomenu.nevim tedy jesli je chybná ram nebo v mým hardweru.nicméně když tam vrazim starou ramku (!!!256MB!!!) tak všechno běhá ok).už fakt nevim co amm dělat vrazil sem do toho takový prachy a vono to nefunguje poraďte mi někdo pls
vadná RAM?? Vyřešeno
vadná RAM?? Vyřešeno
zdar,pls pomozte,sem bezradnej.koupil sem si novou ramku Zeppelin DDR 400Mhz 1GB.od prvního dne nefachá tak jak,má.při startu počítače někdy zmrzne, nebo naběhne modrá obrazovka s výpisem paměti na disk.když se konečně po pár restartech dostanu do woken,vyletí vokýnka s chybami načtení některých dll knihoven,padne skype,icq,chci otevřít mozillu - otevře se okno s chybou knihovny dll.občas se mi povede po několika restartech naběhnout tak,že funguje skoro všechno.a pak klidně jedu celej den.
potíž je v tom,že na memtestu to 1 den našlo 1 error( cca za půl hodiny) pak nic když sem to nechal tak 5 hodin ( vim,má se to nechat aspoň 12 hod).druhej den nic,a třetí to našlo 2 nebo 3 chyby,ted si nevzpomenu.nevim tedy jesli je chybná ram nebo v mým hardweru.nicméně když tam vrazim starou ramku (!!!256MB!!!) tak všechno běhá ok).už fakt nevim co amm dělat vrazil sem do toho takový prachy a vono to nefunguje poraďte mi někdo pls
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Je vhodné mrknout se do manuálu k základní desce, nebo na stránky výrobce desky, které paměti výrobce desky doporučuje k použití s deskou. Zkus při vypnutém počítači paměť vytáhnout a opětovně zasunout a přesvědčit se, že ve slotu dobře sedí a jsou uzavřeny "zámky" na okrajích desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dle informací, které jsem získal na internetu, tak tato deska podporuje sice paměť až do velikosti 2GB, ale pouze s technologií 64/128/256/512Mb.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 29
- 9707
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:04