Odpálená MB
Odpálená MB
Tak vás tu zase otravuji, tentokrát již s vážnějším problémem. Vyměňoval jsem chladič na procesor na který jsem se zde ptal. Všechno proběhlo v pořádku počítač jsem zapojil a nebyl problém. Když jsem zapojil externí disk, počítač se zasekl začal hučet a bylo cítit něco spáleného. Zjistil jsem, že usb u case jsem zapojil do stejne uskupenych pinů, jenže s nazvem "FRONT [ČÍSLO]". Způsobilo to tohle? Externí disk běží, (při přiložení k uchu je slyšet) ale na jiném pc se nenahraje. Pochopitelne, muj novy/zesnulý počítač už nenabehne. :( mohl jsem za to ja svou blbosti? Nebos nad spatnej externak?..
Re: Odpálená MB
Pravděpodobné jsi zapojil usb do konektorů výstupu integrované zvukové karty.
Viděl jsem něco podobného - známý zapojil usb na casu do konektorů Firewire. Měl štěstí - odpálil jen FW a ps2 konektor na myš a klávesnici.
Viděl jsem něco podobného - známý zapojil usb na casu do konektorů Firewire. Měl štěstí - odpálil jen FW a ps2 konektor na myš a klávesnici.
Vztahuje se na takovou (moji) blbost záruka..? Jinak název je Front 1394..
Aha, tak to je zřejmě případ přímo totožný.
Tak správně by ti uznat záruku neměli, protože je to vlastní nešikovnost - to ale nikdo kromě tebe a nás
neví. Zkusit to vyreklamovat (řekni jim co nejde, a že nevíš proč to tak je) v záruce můžeš.
Tomu známému se to stalo už po záruce, takže měl smolíka.
Tak správně by ti uznat záruku neměli, protože je to vlastní nešikovnost - to ale nikdo kromě tebe a nás

Tomu známému se to stalo už po záruce, takže měl smolíka.
Naposledy upravil(a) closer dne 25 zář 2013 21:26, celkem upraveno 1 x.
Rozumím, ted se s tim stejne nic jinyho nezmůže. Děkuju za informace.
Zpět na “Problémy s hardwarem”