co odchází
co odchází
Dobrý den mám problém s notebookem acer starý 5-6 roků. 3 dny zpět se mi stalo že pc nechtěl najet zahučel větrák a nic víc.. svítil jen power a nabíjení. Notebook jsem rozebral vyčistil výjmul baterii vyndal a znovu nasadil procesor zkusil jsem vyměnit ramky (vypůjčené jestli to není jima). Nic notebook nenastartoval. Druhý den se mi po asi 10 pokusu povedlo že hučel jako by se načítal jen se nezapal monitor.. po daších mnoha pokusech najel ale jednou mi napsal že neexistuje klávesnice, potom že není žádný pevný disk.. jednou mi načetl jen jednu paměť ram.. dohromady proběhlo mnoho pokusů než najel když se však rozběhl tak vše fungovalo jak má byl 6 hodin zapnutý, ale po vypnutí už opět nenaběhl až na 12 pokus zapnutí vypnutí se mi ho povedlo rozběhnout teď však s nefunkčním touchpadem.. Domnívám se že problém je v základové desce.. nechci pc dávat do servisu případně si vše vyměním sám nebo koupím nový stejně mi už nejde cd-romka baterie nevydrží déle jak půl hodiny.. ale chci znát názor jestli v tom nemůže být i jiná hloupost než deska
Re: co odchází
Vítej na PC-help!
Nic neodchází, ale podle popisu chování ntb patrně už odešla, jak jsi sám naznačil, základní deska. Oprava svépomocí je vcelku nereálná, oprava v servisu znamená na 99% výměnu základní desky - nerentabilní. Rozhodnutí je jen na Tobě!
Nic neodchází, ale podle popisu chování ntb patrně už odešla, jak jsi sám naznačil, základní deska. Oprava svépomocí je vcelku nereálná, oprava v servisu znamená na 99% výměnu základní desky - nerentabilní. Rozhodnutí je jen na Tobě!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Problémy s hardwarem”