prosím Vás, může mě tohle už konečně někdo vyvětlit? Já se tu furt jen nervuju. Co to je, že mi windowsi nabíhaj skoro minutu a kontrolka na HDD místo toho aby blikala tak od zapnutí počítače jen svítít? Že dám aktualizovat windows a HDD okamžitě jede na 100% a každá další ptákovina vytěžuje HDD do takových hodnot? Někdy i v klidu a musím počkat 5 minutu než údajný neutrál dopracuje. HDD je v naprostém pořádku. Že uložím obrázek na plochu a po resetování nejde otevřít? Že nainstaluju alcohol 120% a potom musím přeinstalovat windows, protože při spuštění napíše že je mu to líto. Že aplikace počasí jede a po resetu píše chybu připojení? Že mám ve windows i driverech od zvukovky nastaven zvuk 5.1, ale všechna hudba hraje na 2.1? Že updatuju z windows 8 na 8.1 a pak se dočkám jen černé obrazovky a ztráty veškerých dat? Že vypnu windows defender, ovšem pořád vidím hlášky jak zrovna provádí kontrolu PC. Tohle má bejt windows po 20 letech zkušeností? Proč musí počítače ovládat zrovna Microsoft?