Zdravim,
kamarád mě poprosil, abych vyzkoušel u sebe v PC jeho grafiku (GTX460), jestli funguje a nebo je KO. Po chvíli od připojení a nainstalování nejnovějších driverů od nVidie na mě vyskočila modrá obrazovka a věděl jsem, že karta je vážně KO. Bohužel co čert nechtěl, připojim zpátky mojí MSI N450GTS, která ještě zobrazí BIOS hlášky, loading Windows a pak se na monitoru objeví už jen "Monitor going to sleep" a jeho dioda se změní ze zelené na oranžovou (přitom PC normálně funguje dál, protože se do něj lze připojit přes TeamViewer).
- zkoušel jsem nouzový režim -> odinstalovat ovladač grafiky -> pak jsem se sice do windows dostal, nainstaloval ovladače nové (celkem jsem zkoušel troje: originální z MSI webu, z webu nVidie přímo na muj model, starší z webu nVidie taktéž na můj model) a vždycky po restartu PC stejný problém.
Vážně už si nevím rady, poraďte prosím. Do reinstalu Windows se mi vážně nechce a buh-vi, jestli by to pomohlo.
Ve Win7 nejde monitor (MSI N450GTS)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ve Win7 nejde monitor (MSI N450GTS)
Vítej na PC-HELP
Reinstalu se pravděpodobně nevyhneš, pokud máme vyloučit chybu Windows.
Před tím bych možná ještě zkusil Clear CMOS (stačí vyndat baterku na desce, při odpojeném napájení zdroje)
Reinstalu se pravděpodobně nevyhneš, pokud máme vyloučit chybu Windows.
Před tím bych možná ještě zkusil Clear CMOS (stačí vyndat baterku na desce, při odpojeném napájení zdroje)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: Ve Win7 nejde monitor (MSI N450GTS)
Jenom odinstalovat ovladac nestaci, nabootuj znova do nouzoveho rezimu a skus tento postup:
http://www.overclock.net/t/1150443/how- ... st15432476
Ovladac je treba dokonale odstranit - vcetne vsech zapisu do registru a souboru na disku.
http://www.overclock.net/t/1150443/how- ... st15432476
Ovladac je treba dokonale odstranit - vcetne vsech zapisu do registru a souboru na disku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11310
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41