Monitor- nejdou tlačítka Vyřešeno
Monitor- nejdou tlačítka Vyřešeno
Mám problém s tlačítkama na monitoru.. Všechny přepínají jenom žežimy např. day photo;Night foto atd. nejde mi ani vypnout monitor ...
PSP
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor- nejdou tlačítka
Jednak nejsme žádní věštci (na monitor nevidíme) a za druhé se podívej do manuálu k monitoru na jeho ovládání. Pokud je vadný, tak reklamace (je-li v záruce), nebo servis.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Monitor je starý a manuál už nemám.. jenom jsem chtěl vědět jestli někdo neměl stejný prblém a už ho vyřdšil ...
PSP
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jak ten někdo má vědět jaký máš monitor?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Pokud se všechna tlačítka chovají stejně, je problém v té elektronice. Servis nebo sběrný dvůr.
LG
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Lis 2013 18:41) ---
A nevíte proč se mi jen tak začnou přepínat ty režimy jasu a tak ?? :..
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Lis 2013 18:41) ---
A nevíte proč se mi jen tak začnou přepínat ty režimy jasu a tak ?? :..
PSP
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
Závadu vyřeší výměna tlačítek. V současné době má některé z nich svod a proto se tak monitor chová. Je třeba vyměnit všechna tlačítka, protože vada se Ti bude brzy opakovat na dalším tlačítku. Šikovný radioamatér elektronik by s tím neměl mít pro práce za rozumnou cenu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Nějak mi to nedochází. Co si představuješ pod pojmem svod jednoho tlačítka?
To znamená, že to tlačítko v rozepnutém stavu nemá nekonečný odpor, ale nějaký odpor, který se blíží hraniční hodnotě, při které příslušná elektronika spíná. Tenhle typ tlačítek už se používá minimálně kolem 20 let a tahle závada je u nich docela běžná. Uvnitř jsou totiž (podobně jako v dálkových ovladačích) kontakty, které spíná ploška z vodivé gumy. Opotřebením pak díky vnitřní konstrukci tlačítka vzniká svod.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: monitor
Zruš tohle téma a pokračuj v původním. Už tam ode mě máš více než 10 minut odpověď

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11312
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9424
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
- 2
- 3291
-
od Arnold91