Zdravím, na PC mi shořela grafika, jde nějak PC zapnout bez grafiky? (Když počítač zapnu, naskočí černá obrazovka bez myši.)
Děkuji
Shořená grafika.
Re: Shořená grafika.
Pokud nemáš integrovanou grafiku tak ne :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Pokud nemáš zároveň i integrovanou, musíš tam dát jinou za tu shořelou. Pokud máš integrovanou, máš nejspíš i VGA konektor na základní desce, tak do něj přendej kabel k monitoru a mělo by to naběhnout. Tedy pokud není ta integrovaná zakázaná v BIOSu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Grafika by měla být integrovaná, ale nejsem si jist, zde jsem dodal další fotky z mého PC. :)
► Zobrazit spoiler
► Zobrazit spoiler
► Zobrazit spoiler
Tyhle fotky vůbec nic neříkají. Když už, tak vyfoť trošku kvalitně celou zadní stěnu PC s konektory.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dobře, omlouvám se za foto.. 
Grafika je: Ge Force 6 100 (Nejsem si jistý, toho čísla) a je integrovaná, jak mám teda PC spustit bez grafiky?

Grafika je: Ge Force 6 100 (Nejsem si jistý, toho čísla) a je integrovaná, jak mám teda PC spustit bez grafiky?
Nepíšeš , co máš za desku, ale pokud Ti "shořela" integrovaná grafika, tak to těžko opravovat na dálku, protože mohla vzít s sebou další věci a tudíž ta MB bude nejspíš nadál nepoužitelná. Nebo pak mohl odejít CPU s grafickým jádrem a mohla by to spravit výměna CPU. Ale to už je hádání na dálku 

-
- Pohlaví:
Co máš za desku? řekne ti to program CPU-Z záložka Mainboard.
Těžko, když nenaběhne minimálně grafika, možná ani celý PC.
-
- Pohlaví:
jj To mi nedošlo. Tak snad má nějaký papíry od PC, nebo je to tam napsané na desce.
-
- Pohlaví:
Grafika je integrovaná - já tam aspoň ve slotech žádnou nevidím. Zkontroluj monitor na jiném PC.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Popiš přesně jak se to chová při zapnutí...
Hádám můžou být dvě možnosti:
1) po zapnutí se neděje vůbec nic krom roztočení větráků, jestli vůbec to
2) počítač se zapne, pípne, a po nějaké době je slyšet i uvítací melodie win. I když bez obrazu. V tomto případě je řešení naprosto jednoduchý a to že opravdu odešla grafika a stačilo by koupit na Aukru nějakou použitou šunku pokud nemáš nějaký extra nároky (předpokládám že ne když jsi používal integrovanou) a jedeš dál. Cena těch grafik je zhruba 100-300 korun.
Pokus se popsat co to dělá no, jinak je rada těžká
Hádám můžou být dvě možnosti:
1) po zapnutí se neděje vůbec nic krom roztočení větráků, jestli vůbec to
2) počítač se zapne, pípne, a po nějaké době je slyšet i uvítací melodie win. I když bez obrazu. V tomto případě je řešení naprosto jednoduchý a to že opravdu odešla grafika a stačilo by koupit na Aukru nějakou použitou šunku pokud nemáš nějaký extra nároky (předpokládám že ne když jsi používal integrovanou) a jedeš dál. Cena těch grafik je zhruba 100-300 korun.
Pokus se popsat co to dělá no, jinak je rada těžká
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3345
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1938
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14828
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5318
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”