ve windows nefunguje zvuk
ve windows nefunguje zvuk
Najednou mi přestal fungovat ve windows a ve všech programech zvuk, ve hrách ale funguje normálně. Zkoušel jsem nainstalovat nejnovější ovladače ke zvukové kartě a nepomohlo to. Obnovu systému použít nemůžu, protože ji mám vypnutou a přeinstalovat windows taky nemůžu, protože nemám instalační cd.
-
- Pohlaví:
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Spirite dík za kopanec, na to jsem zapoměl a to se mi to stalo v práci taky. Koupil jsem na 98ičkách šmejda a on mi hrábnul do systémových zvuků, že nehrály. U 98iček je to Start->Ovládací panely->Zvuky. Tam pak lze u každé události přiřadit konkrétní zvuk. Nejschůdnější je vybrat rovnou zvukové schéma a odklepnout Použít. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
karlos píše:On to zas není až takový rozdíl XP, nebo 98, ta okénka jsou si hodně podobná. Psal jsem to jako určitou první pomoc a inspiraci co hledat. Něco jako ovládací panely je i v XP a Zvuky tam budou taky. Jen pohledat.
Tak nějak. Je třeba se do hledání problému zapojit a nečekat jen na tu správnou cestu.
-
- Pohlaví:
POLKARF píše:K různým činostem tam jsou přiřazeny zvuky ale stejně to nefunguje a zvuková schémata sou tam 2: výchozí nastavení a bez zvuku a ani s jednim zvuk nefunguje. On zvuk nefunguje ani v icq nebo na internetu.
Určitě je to v těch systémovejch. Zvukové schéma. Pak u každé akce musíč na t kliknout a ten zvuk si vybrat - nastavit.
Můžeš zkusit do SPUSTIT napsat dxdiag a odentrovat, tam najdeš taesty, ale tohle s tím asi nemá nic společného. Tam se někde zvojtila cesta k těm systémovjm zvukům.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7836
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5533
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 8
- 11322
-
od petr22
08 kvě 2025 04:45
-
- 13
- 5592
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”