ve windows nefunguje zvuk

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

POLKARF
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

ve windows nefunguje zvuk

Příspěvekod POLKARF » 14 úno 2007 12:37

Najednou mi přestal fungovat ve windows a ve všech programech zvuk, ve hrách ale funguje normálně. Zkoušel jsem nainstalovat nejnovější ovladače ke zvukové kartě a nepomohlo to. Obnovu systému použít nemůžu, protože ji mám vypnutou a přeinstalovat windows taky nemůžu, protože nemám instalační cd.

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 úno 2007 12:45

Koukni do nastavení zvuku (takový malý mixážní pultík), jestli nemáš některý fader stažený na minimum, nebo rovnou zakázané přehrávání některého zdroje (zaškrtávací okénko ztlumit).
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest

Příspěvekod guest » 14 úno 2007 12:57

jj . Dostaneš se tam např. přes ikonku repráku v systray. Ale tobě nejspíš nejdou systémový zvuky?

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 úno 2007 13:19

Spirite dík za kopanec, na to jsem zapoměl a to se mi to stalo v práci taky. Koupil jsem na 98ičkách šmejda a on mi hrábnul do systémových zvuků, že nehrály. U 98iček je to Start->Ovládací panely->Zvuky. Tam pak lze u každé události přiřadit konkrétní zvuk. Nejschůdnější je vybrat rovnou zvukové schéma a odklepnout Použít. :idea:

POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 14 úno 2007 13:46

Ta ikonka v systray mě od té doby co ten zvuk nefunguje zmizela a používám Windows XP Home.

guest

Příspěvekod guest » 14 úno 2007 13:50

POLKARF píše:Ta ikonka v systray mě od té doby co ten zvuk nefunguje zmizela a používám Windows XP Home.

Píše to Karlos. Tam se ta ikonka dá nějak nastavit.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 úno 2007 13:58

On to zas není až takový rozdíl XP, nebo 98, ta okénka jsou si hodně podobná. Psal jsem to jako určitou první pomoc a inspiraci co hledat. Něco jako ovládací panely je i v XP a Zvuky tam budou taky. Jen pohledat.

guest

Příspěvekod guest » 14 úno 2007 14:02

karlos píše:On to zas není až takový rozdíl XP, nebo 98, ta okénka jsou si hodně podobná. Psal jsem to jako určitou první pomoc a inspiraci co hledat. Něco jako ovládací panely je i v XP a Zvuky tam budou taky. Jen pohledat.

Tak nějak. Je třeba se do hledání problému zapojit a nečekat jen na tu správnou cestu.

POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 14 úno 2007 14:08

K různým činostem tam jsou přiřazeny zvuky ale stejně to nefunguje a zvuková schémata sou tam 2: výchozí nastavení a bez zvuku a ani s jednim zvuk nefunguje. On zvuk nefunguje ani v icq nebo na internetu.

aproch
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod aproch » 14 úno 2007 14:26

Pokud ti zmizela ikonka reproduktoru ze systray, tak to vypadá na nějaký problém s ovladači. Zkus se podívat do ovládacích panelů - systém - hardware, jestli není u něčeho vykřičník.

guest

Příspěvekod guest » 14 úno 2007 14:27

POLKARF píše:K různým činostem tam jsou přiřazeny zvuky ale stejně to nefunguje a zvuková schémata sou tam 2: výchozí nastavení a bez zvuku a ani s jednim zvuk nefunguje. On zvuk nefunguje ani v icq nebo na internetu.

Určitě je to v těch systémovejch. Zvukové schéma. Pak u každé akce musíč na t kliknout a ten zvuk si vybrat - nastavit.
Můžeš zkusit do SPUSTIT napsat dxdiag a odentrovat, tam najdeš taesty, ale tohle s tím asi nemá nic společného. Tam se někde zvojtila cesta k těm systémovjm zvukům.

POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 14 úno 2007 15:58

Zkoušel jsem teda ty zvuky nastavit ručně ale nepomohlo to a teď dokonce když jsem si chtěl pustit ve windows media playeru MPtrojku, chtělo to po mě doinstalovat nějaké kodeky-to nikdy nechtělo!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”