Restart PC
Restart PC
Dobrý den, mám problém s restartem PC. Když něco dělám na PC tak se sám odsebe restartuje a při startu tam skočí tabulka kde se píše cosi o zdroji a nějáké instalaci. Když dám F1 pro zahájení instalace tak po mě chce bios heslo které si bohužel nepamatuji. No a potom restartuji PC jesště jednou a nastartuje normálně. Neví někdo co stím? Děkuji za všechny rady.
-
- Pohlaví:
Re: Restar PC
Restartuj PC a ihned opakovaně mačkej F8. V nabídce zakaž restart a a pak dej screen co to píše.
Jak můžeš zapomenout heslo a proč si ho tam dával? Udělej ClearCMOS. viewtopic.php?f=85&t=53403&p=379956&hilit=Clear+CMOS#p379956
Jak můžeš zapomenout heslo a proč si ho tam dával? Udělej ClearCMOS. viewtopic.php?f=85&t=53403&p=379956&hilit=Clear+CMOS#p379956
No bohužel nědělá to při každém restartu jen občas. Takže budu muset počkat až k tomu dojde. A jinak stim ClearCMOS docela se toho bojím nemám s PC zkušenost ia tak ptám nemůžu něco udělat špatně? Děkuji
-
- Pohlaví:
A co bys měl udělat špatně? Máš tam návod. Buďto při vypnutém PC spojíš 2 příslušné piny, nebo vyndáš na 3 minutky baterii.
Myslí že na tom se dá něco zkazit?
Myslí že na tom se dá něco zkazit?
Takže na základní desce jsem to přehodil přesně podle návodu. Po startu mi to hodilo ukázalo tu obrazovku o které jsem psal tak jsem dal F1 k zahájení instalace a poslalo mě to do biosu. Tam jsem nastavil čas a datum prostě podle kroků v návodu. Poté se počítač restartoval. Snad je tedy vše vyřešeno. Pokud by se opět restartoval dám sem screen jak jste říkal. Celkově mi počítač nastartoval zhruba 2x rychleji a je celkově rychlejší. Děkuji za váš čas. Hezký den.
-
- Pohlaví:
Když to bude zase zlobit tak napiš. Je možné že baterka na desce je vybitá a budeš muset koupit novou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2465
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4443
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”