ps3 ovladač (nenačítá) Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MontyY
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

ps3 ovladač (nenačítá)

Příspěvekod MontyY » 06 pro 2013 18:05

Zdravím
Mám problém ., sehnal sem si hru do pc .,ale potřebuji k ní ovladač půjčil sem si od kámoše ps3 ovladač .,, stáhl sem emulátor vložil do hry .,, ale ovladač ne a ne se připojit ., normálně zapojím flash (to na to aby chytal ovladač signál ) a ovladač jen problikává ., že se nemůže připojit .,, nevíte někdo co stím ?

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: ps3 ovladač (nenačítá)

Příspěvekod guest » 06 pro 2013 18:07

Pokud ten ovladač má fungovat i u PC, pak k němu asi bude nějaký software (driver), který se musí nainstalovat.

MontyY
Level 1
Level 1
Stav:

Re: ps3 ovladač (nenačítá)

Příspěvekod MontyY » 06 pro 2013 18:33

napsal sem to blbě :D nechtěl sem psát že ta hra je stahovaná ., :D aby mě někdo nehatoval :D když sem hru nainstaloval ., launcher šel .,tam se si v pohodě nastavil hru ., ovladač načetl ., ale když sem dal start .,tak mi to napsalo něco skrz steam ., jakože kup a pod ., tak sem si našel program + crack který ti to obejde .,, a po spuštění s new crackem ., nenačítá a jen si tak bliká ':D jakože nemá signál ., když zapojím flash na ovladač tak se mi tu ukáže že vše ok nainstalované a že ovladač funguje správně ., když to pustím už ve třetím emulátoru ., tak tam prostě nenačte .,

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: ps3 ovladač (nenačítá)  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 06 pro 2013 18:35

To máš za to, že se pokoušíš odrbávat systém. Warez tu neřešíme
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”