WD20eurx- Spin-up time- 2TB Vyřešeno
WD20eurx- Spin-up time- 2TB
Dobry den, mám obavy o svůj hdd, dnes me ashampoo hdd control 2 upozornil, že se stav hdd zhorsil. Ukazovalo to chybu na Spin-up time. Potom jsem stahnul Western Digital LifeGuard Diagnostics, a ten mi ukazuje, že hdd je v pořádku, mám se něčeho obávat? Kamarád mi říkal, že na Ashampoo není spoleh, že ten program hodnoti podle úplně jiných parametrů. Žádné vadné sektory jsem nenašel, a ůpadky a zamrznutí systémů také ne.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Re: WD20eurx- Spin-up time- 2TB
Co ukazuje crystal disk info - hlavne parametr ukazujici cas roztoceni disku?
WD20EURX je ctyrplotnovy disk (navic je to WD a jeste navic green), coz znamena extremni namahani motoru - u spousty podobnych disku se nam proste zadrely loziska, coz je konecna.
WD20EURX je ctyrplotnovy disk (navic je to WD a jeste navic green), coz znamena extremni namahani motoru - u spousty podobnych disku se nam proste zadrely loziska, coz je konecna.
Re: WD20eurx- Spin-up time- 2TB Vyřešeno
Jinak cas spusteni ukazuje: Soucasne: 171, Nejhorší: 171
Co si z toho mám vyvodit, jinak stav ukazuje dobrý, a žádné jiné chyby tam nevidím- vsechny puntíky od zhora dolů jsou modre, ani jeden není žlutý.
Teplota stabilně 19-28 stupnu.
Co si z toho mám vyvodit, jinak stav ukazuje dobrý, a žádné jiné chyby tam nevidím- vsechny puntíky od zhora dolů jsou modre, ani jeden není žlutý.
Teplota stabilně 19-28 stupnu.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Zpět na “Problémy s hardwarem”