od 20. prosince mám problém (jenom ve hrách) s tím, že mi náhodně na max 1 minutu (pokaždé na jinou dobu) zamrzne hra. Myš (kurzor) je aktivní, dá se s ním hýbat. Zvuk se zasekne. Celá hra se tváří že neodpovídá, ale funguje správce úloh a tam se dá skrz "ukončit proces" hra vypnout (ale ten proces tam zůstane dokud se to neodsekne, pak zmizne). PC se přepne do klidného chodu (jak kdyby žádná hra neběžela) a jak se hra odsekne, tak zpět do zátěže.
Mám pocit, že se to zasekne, když nestíhá načíst textury atd., např. u Arma 2 a 3, šel jsem kus (asi 100m) a prostě na těch objektech byly textury rozmazaný + neslyšel jsem zvuky techniky, seklo se to na tu dobu a pote vše v pořádku, šel jsem blíž k vrtulníku a na něm byly jak kdyby bílí pixelový čtverečky, zase zásek a pak dobrý, myslím si že to je grafikou.... prostě nestíhá načítat data tak zamrzne aby se to načetlo a pak to jede (teorie podle mě :))
Odzkoušeno na Arma 2, Arma 3, Dragon Age, Euro Truck Sim. 2
Moje PC
CPU Intel Core i5 3570K - taktováno na 4.50 GHz
Zákl. GIGABYTE GA-Z77-D3H
RAM Corsair Vengeance Blue 8GB (2x4GB) 2133MHz
GPU ASUS ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5
Zdroj CORSAIR TX650W
Windows 7 64bit
PC je vlastnoručně poskládáno, vše krom GPU a zdroje je půl roku staré (CPU běží na 4.50 GHz taky půl roku), proběhl asi 5 hodinový zátěžový test a vše je stabilní, jinak VŠE je originální, žádný bazar a jak říkám, začalo to nedávno
Teploty / klid / zátěž
CPU - 41 / 68
PS: pokud zde bude něco chybět či nějaké nejasnosti, tak pište a doplním info
Tento problém byl vyřešen 24. prosince přeinstalováním OS, dnes to začalo nanovo.
- Dnes šlo ale krásně vidět grafický bugy textur a modelů ve hře
....podle mě za to může grafika