Zdravím,
mám dotaz, proč mi Windows 7 Home Premium, plně zaktualizované, neumí nainstalovat tuto obyč myš? http://www.booth.cz/4world-mys-opticka- ... dpi-cerna/
- já vím že je za pár korun :) ale zajímá mě to... jestli s myšma od 4world neni nějakej problém
- reaguje na ní jenom jeden ze čtyř USB portů (přední!), a píše to "Zařízení USB nebylo rozpoznáno" a "Software ovladače zařízení nebyl úspěšně nainstalován" ...ve vlastnostech/stavu zařízení to píše "Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)"
- je nová
Myš vs Win 7 Vyřešeno
Re: Myš vs Win 7
A nepotřebuješ náhodou ovladače od výrobce?
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-HELP!
vyzkoušej na jiném PC. Pokud máš USB porty v pořádku, vypadá to na závadu myši.
vyzkoušej na jiném PC. Pokud máš USB porty v pořádku, vypadá to na závadu myši.
Tomu už sem napsal :) odepsal že tenhle model je plně podporovanej všemi systémy včetně Win 7, ať zaktualizuju OS, což mám furt aktuální... ptal jsem se ho ještě jestli někde maj ke stáhnutí zvlášť ovladače, ale zatim neodepsal... :)
je fakt že sem jí ještě nezkusil na jiném počítači, ale je nová... myslím, že by se ani Wokna nesnažili instalovat ovladače, kdyby byla rozbitá...
je fakt že sem jí ještě nezkusil na jiném počítači, ale je nová... myslím, že by se ani Wokna nesnažili instalovat ovladače, kdyby byla rozbitá...
-
- Pohlaví:
Zkus nemyslet a konat. Wokna registrují, že je něco připojeno, ale zařízení odesílá nesprávné, nebo žádné informace. Proto se ovladače nenatáhnou (to je jen předpoklad). A to že je nová nemusí vůbec nic znamenat. Beztak je z Číny.
Re: Myš vs Win 7 Vyřešeno
Pravda :) ...ale taky mě zarazilo že na ní reaguje jen jeden usb port a navíc přední... tak sem si říkal jestli ještě nemůže bejt problém u mě...
ale díky, asi jim jí zejtra hodim na hlavu :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Led 2014 18:04) ---
Loooooooooooooool tak to mě podrž, vyndal sem po deseti letech pájku, otevřel sem tu myš, byl tam slitej cín u dvou spoju, sem si rikal, to by tady asi nemelo bejt kdyz to neni spojeny na tišťáku, sem to vyčistil a co myslíte? ovladace nainstalovany
ale díky, asi jim jí zejtra hodim na hlavu :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Led 2014 18:04) ---
Loooooooooooooool tak to mě podrž, vyndal sem po deseti letech pájku, otevřel sem tu myš, byl tam slitej cín u dvou spoju, sem si rikal, to by tady asi nemelo bejt kdyz to neni spojeny na tišťáku, sem to vyčistil a co myslíte? ovladace nainstalovany

Zpět na “Problémy s hardwarem”