Dobrý den,
při práci ve Windows najednou zmizl obraz (žádný signál z graf. karty) a zasekl se zvuk (jako když se přehrává posledních několik milisekund hudby znovu a znovu), disky běžely stále stejně, Ctrl Alt Delete nic, Reset a po resetu i vypnutí/zapnutí nejde obraz z PC, zároveň není slyšet že by disk bootoval ani není vidět bios ani žádné varovné zvuky.
Po vyndání karty pípe eror že není grafika, nic není vidět. NEbootuje
Po použití jiného PCI-E 16 slotu pro graf. kartu je problém stejný, žádné zvuky, žádný signál grafiky, žádný bios, NEbootuje.
Je problém v grafice, nebo někde na desce, či zdroji? Jak mohu pomocí multimetru zjistit kde?
bojím se kupovat novou grafiku abych ji neodprásklo, zároveň nemám možnost grafiku odzkoušet jinde.
moje mainboard: http://www.alza.cz/zakladni-deska-gigab ... .htm#popis
děkuji
Zamrzl počítač a po resetu nejde obraz
Re: Zamrzl počítač a po resetu nejde obraz
Vítej na PC-help!
Multimetr Ti tady moc nepomůže, zkusil bych jiný, na 100% zdravý zdroj, a když ani to nepomůže, tak pak vyzkoušet tu grafiku. A teď promiň, ale to, že píšeš, že nemáš kde, to za Tebe tady nikdo řešit nebude

Multimetr Ti tady moc nepomůže, zkusil bych jiný, na 100% zdravý zdroj, a když ani to nepomůže, tak pak vyzkoušet tu grafiku. A teď promiň, ale to, že píšeš, že nemáš kde, to za Tebe tady nikdo řešit nebude

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jedině odzkoušet jinou GK a případně i zdroj, jež jsou v podezření z uvedeného problému. Jinak si to neověříš co je příčinou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Děkuji Vám za pomoc, povedlo se mi zjistit, že chyba pravděpodobně pouze v grafické kartě která neznámo proč odešla.
Zkusil jsem ten jiný zdroj a jinou grafiku, různé kombinace, a vždy to nefungovalo pouze když tam byla tato graf. karta.
Zkusil jsem ten jiný zdroj a jinou grafiku, různé kombinace, a vždy to nefungovalo pouze když tam byla tato graf. karta.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8593
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08